Hirdetés

O'Connor, Asuchak és Svetina távozik

Megvált három idegenlégiósától a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata. A hírt csütörtökön délben jelentették be a klub hivatalos közösségi oldalán. Az Erste Liga elődöntőjében az FTC-Telekom csapatával szemben alulmaradó kék-fehérek kanadai kapusuktól, Matthew O'Connortól, a szintén kanadai csatártól, Spencer Asuchaktól és a szlovén támadótól, Erik Svetinától köszönt el.

Farkas Endre
O'Connor, Asuchak és Svetina távozik
Matthew O'Connor harminc találkozón védte a Sportklub kapuját Fotó: Csíkszeredai Sportklub

O’Connor harminc találkozón védte a szeredaiak kapuját, amelyen 92 százalékos hatékonysági mutatót tudott felmutatni. Asuchak 21 mérkőzésen két találattal segítette a kék-fehéreket, míg Svetina 12 meccsen jutott szóhoz, pontot nem szerzett.


Hirdetés

„Köszönjük mindazt, amit a csapatért tettetek! Reményeink szerint egyhamar nem feleditek a kék-fehéreket! Sok sikert kívánunk Nektek a továbbiakban a magánéletben és a sportban egyaránt!” – áll a Csíkszeredai Sportklub közleményében.

A Sportklub az Erste Ligából való kiesés után a hazai bajnokságban érdekelt még, a Brassói Coronával fog megküzdeni a pontvadászat fináléjában.Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!