Nyolc érem és két bajnoki cím

Két korosztály számára tartottak cselgáncs országos bajnokságot a hétvégén Pitești-en. Az U12-es korosztályban hat, míg az U15-ösök között két csíkszeredai sportoló állt a dobogóra.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Nyolc érem és két bajnoki cím
Az U12-es ob csíki érmesei és edzőik Fotó: Sinka Szabolcs

Pitești adott otthont hétvégén a cselgáncsozók U12-es országos döntőjének és az U15-ös korosztályban a földharc­bajnokságnak. Mindkét korosztályban jól szerepeltek a csíki sportolók, ketten pedig bajnoki címet szereztek.
Az U15-ös korosztály földharc országos döntőjének is volt két csíki érmese. Balogh Péter (66 kg, ISK) az első helyen zárt, Farkas Dávid (55 kg, Koka’s Csíkszereda) a második lett, míg András Lola (52 kg, Koka’s) az ötödik helyen végzett. A csapatot Sinka Szabolcs és Bardócz Richárd ( Koka’s) és Dánél Albert (ISK) készítette fel és kísérte el a versenyre. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


Az U12-es korosztály országos döntőjében hat csíkszeredai sportoló állhatott dobogóra. Erőss Dániel (50 kg, ISK Csíkszereda) súlycsoportjában bajnok lett, Mihályfalvi Mátyás-Kerecsen (26 kg) és Keresztes Ádám (34 kg, mindketten Sportklub) a második helyen zárt, míg Tamás Zsolt (46 kg), Barabás Ádám (+60 kg) és Márton Benigna (+57 kg, mind ISK Csíkszereda) a harmadik helyen végzett. Az elődöntőig jutott Szabó Carina (28 kg) és Fekete-Bartos László (34 kg, mindketten ISK). 
A csapat edzői: Szőcs László és Silló István Szilárd (ISK), Sinka Szabolcs (Sportklub).





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!