Nem jártak túl a Góbék eszén

Mind az öt kategóriában aranyéremmel zárta a Marosvásárhelyen megrendezett országos bajnokságot és vb-kvalifikációs tornát a Góbék Teqball Team, soraiban a visszatérő Györgydeák Aporral. Az udvarhelyi klub lengyel idegenlégiósa, Ma­rek Pokwap Portugáliából hozott két aranyat.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 3 perc
Nem jártak túl a Góbék eszén
Minden szinten minden. Taroltak a Góbék Fotó: Góbék Teqball Team

Népes mezőnnyel, összesen 13 játékossal indult a Marosvásárhelyen megrendezett teqball országos bajnokságon a Góbék Teqball Team, amely világbajnoki kvalicikációs torna is volt egyben. A másfél hónapos kényszerszünet után visszatérő székely világelső Györgydeák Apor két aranyérmet gyűjtött be, az egyéni versenyszám mellett Barabási Kingával az oldalán vegyes párosban is legyőzhetetlen volt. Györgydeák ezzel folytatja elképesztő idei sikerszériáját, 2024 első nyolc hónapjában három kontinens kilenc országának 11 városában összesen 18 aranyérmet, egy ezüstöt és egy bronzot gyűjtött be.
Szintén góbés győzelem született a másik három kategóriá­ban, női egyéniben Barabási Kinga bizonyult a legjobbnak, női párosban a Miklós Tünde/Lakatos Kriszta kettősé lett az aranyérem, férfi párosban pedig a Simó Bence/Ilyés Szabolcs duó végzett az élen.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Nem jártak túl a Góbék eszén
Nem lehet panasz a fiatalok teljesítményére sem, egyéniben Máté Zoltán, vegyes párosban pedig a Máté Mátyás/Miklós Tünde páros egy-egy bronzéremmel gazdagította a Góbék gyűjteményét, tovább két negyedik, és ugyanannyi ötödik helyezést is elérve.
És amíg Marosvásárhelyen az országos bajnoki címekért küzdöttek, addig a Góbék Teqball Team lengyel idegenlégiósa, Marek Pokwap Portugáliában, a Challenger Teqball League lisszaboni versenyén állt asztalhoz. Két magyarországi partnerrel az oldalán, férfi párosban Blázsovics Ádámmal, illetve vegyesben Vicsek Norával szettveszteség nélkül hódította el az aranyérmeket.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!