Miami után Nápoly

Miamiban a dobogós helyezés volt az udvarhelyi Góbék Teqball Team célkitűzése, ám a torna meglepetéscsapata, a francia páros ezt nem tette lehetővé. Következik ezen a hétvégén Nápoly, itt már a hölgyek is asztalhoz lépnek.

HN-információ
Becsült olvasási idő: 3 perc
Miami után Nápoly
Fotó: Hargita Nepe

Bővelkedett meglepetésekben az USA Teqball Tour sorozat floridai tornája, a Miamiban megrendezett megmérettetés első két kiemeltje be kellett érje a második, illetve negyedik hellyel. A székelyudvarhelyi Góbék Teqball Team férfi párosa sikerrel jutott túl a csoportküzdelmeken és bejutott az elődöntőbe, ám ebből a párharcból a későbbi tornagyőztes francia páros jött ki jobban, a kisdöntőben pedig a világbajnok magyarországi Bányik Csaba és társa, Katz Balázs is legyőzte az Ilyés Szabolcs – Györgydeák Apor udvarhelyi kettőst.

Amellett, hogy a tornát homokos talajon rendezték, a magas, 69%-os páratartalom és a 38 Celsius-fokos hőérzet is óriási kihívás elé állította a résztvevőket. A nem éppen ideális körülményekhez a franciák alkalmazkodtak a legjobban, akik a döntőben, legnagyobb meglepetésre, legyőzték a torna első számú kiemeltjét, a hosszú ideje veretlen szerb párost. Pihenésre nem sok idő marad, a Góbék férfi párosa Miklós Tündével és Orbán Arankával kiegészülve csütörtökön Nápolyba indul, ahol három kategóriában, férfi párosban, vegyes párosban és egyéniben is érmeket szeretnének szerezni.

Szász Csaba



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!