Litvániában is dobogóra álltak

Két ezüstéremmel zárta a litván fővárosban, Vilniusban rendezett hétvégi teqballtornát a Góbék Teqball Team. Az udvarhelyi klub új igazolása, Marek Pokwap egyéniben és Ilyés Szabolccsal párosban állhatott dobogóra.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Litvániában is dobogóra álltak
Ismét jól szerepeltek a Góbék. Éremhalmozók Fotó: GTT

Miközben a székely világelső teqballos Györgydeák Apor egy kisebb, kényes húzódásos sérüléséből épül fel, a futós és erősítő teremgyakorlatok mellett elkezdte a labdás edzéseket is, addig a Góbék Teqball Team játékosai a hétvégén Litvániában vendégeskedtek.
Az udvarhelyi klub öttagú küldöttsége a varsói edzőtáborból utazott a vilniusi nemzetközi tegballtornára, pénteken értek célba, szombaton pedig már asztalhoz álltak.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


„Három fiatal játékosunk - Simó Bence, Máté Mátyás, Nagy Varga Péter - mind egyéniben, mind pedig párosban több mérkőzést is meg tudott nyerni, számos kiemelt válogatott teqer ellenében mérettették meg tudásukat, így rendkívül hasznos tapasztalatokkal gyarapodtak a jövőre nézve” – értékelte a fiatalok szereplését Ilyés Szabolcs csapatvezető.
Ugyanakkor a nemrég Udvarhelyre igazolt lengyel Marek Pokwap, aki egy héttel a varsói tornán verhetetlen volt, ezúttal egyéniben a döntőig jutott, ahol a világ- és Európa-bajnok Katz Balázzsal szemben maradt alul. Ilyés Szabolcs ötödik helyen zárta az egyéni versenyt.
Szintén döntőt játszhatott a Pokwap/Ilyés kettős, ők a győri Katz Balázs/Tóth Benjamin duóval szemben vesztettek csatát, összességében tehát a Góbék Teqball Team két ezüstéremmel gazdagodott a litván fővárosban rendezett megmérettetésen.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!