Hirdetés

Háromból három aranyérem!

A világbajnoki ezüstérmes Györgydeák Apor hibátlan mérleggel zárta a hétvégi párizsi nemzetközi teqball­ver­senyt, miután egyéniben, párosban és vegyes párosban verhetetlennek bizonyult. De a neheze csak most jön.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Háromból három aranyérem!
Idén mindent vitt a világelső Györgydeák Fotó: Góbék Teqball Team

Tökéletes hétvégét tud maga mögött a világranglistát vezető, világbajnoki ezüstérmes Györ­gy­deák Apor, miután minden lehetséges arany­ér­met begyűjtött a hét­vé­gi párizsi nemzetközi teq­ball­ver­se­nyen. A Góbék Teqball Team szé­kely­ud­var­he­lyi játékosa egyéniben az anyaországi Blázsovics Ádámot győzte le, akivel férfi párosban a francia válogatott Hugo Rabeux-val induló klubtársát, Ilyés Szabolcsot múlta felül. Vegyes párosban az Európa-bajnok Bara­bá­si Kingával is verhetetlennek bizonyult a Blázsovics/De­zsé­nyi Zsófia duó ellen.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


Összességében a Góbék Teq­ball Team három arany- és egy ezüstéremmel, valamint egy negyedik és egy ötödik hellyel zárta a francia, algír, tunéziai és magyarországi válogatott versenyzőket felvonultató tornát.
A világelső Györgydeák Apor számára eddig kitűnően alakul az idei esztendő, négy versenyen indult, és mind a 11 kategóriában aranyat ért 
a teljesítménye.
Az igazi kihívás azonban csak most következik, május 23–26. között rendezik Madridban az idei első Teqball Grand Slam tornát, amely az induló mezőny szempontjából mini-világbajnokságnak is számíthat, hisz az európai élmezőny mellett ott lesznek Thaiföld, Brazília és az Egyesült Államok legjobbjai is. A torna döntőjét Madrid főterén rendezik.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!