Harmadszor tartották meg az utcák közötti kispályás focibajnokságot

Harmadik alkalommal tartották meg Csík­szent­ki­rályon az Utcák közötti bajnokságot. A tavalyi bajnoknál maradt a vándortrófea, amely egyben a következő bajnokság szervezési jogát is jelenti.

Vlaicu Lajos
Harmadszor tartották meg az utcák közötti kispályás focibajnokságot
Focimaraton Csíkszentkirályon. Címvédés Fotó: Todor Róbert

Harmadik alkalommal tartották Csík­szent­királyon az Utcák közötti kispályás futballbajnokságot, amelynek címvédője és egyben szervezője a település Kincseszeg nevezetű része volt. Az utcák közötti bajnokság győztese a vándorserleggel együtt évről évre a szervezés jogát is kivívja.

Az idén hét csapat részvételével zajlott a küzdelem, a helyi futballpályán ideiglenesen kialakított két kis pályán. Az elmúlt hétvégén a falunapi program részeként futballmaratonnak lehettek tanúi, akik Csík­szentkirályra látogattak, ugyanis a bajnokság másik érdekessége, hogy minden csapat játszik egymás ellen, ahol a győzelem három, a döntetlen egy-egy és a vereség zéró pontot ér. A bajnokságot az utca, falurész csapata nyeri, aki a nap végén a legtöbb pontot gyűjtötte.

A bajnokság végső rangsora: 1. Kincseszeg, 2. Tiva1, 3. Köves utca, 4. Kutyapiac, 5. Templomalja, 6. Tiva2 és 7. Poklondfalva.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!