Hirdetés

Edzőváltás történt a GYHK-nál

Szilassy Zoltán vezetőedző és Góga Attila másodedző helyett az új idénytől más szakemberek ülnek le a Gyergyói Hoki Klub kispadjára.

Jakab Árpád
Edzőváltás történt a GYHK-nál
Már nem a Szilassy–Góga-duó irányít a kispadról Fotó: GYHK/Facebook

A változás azonban nem jelent menesztést: Szilassy Zoltán sportigazgatóként, Góga Attila csapatvezetőként folytatja munkáját – adta hírül a GYHK közösségi oldala. Mint a közleményben megjegyzik, ez mindkettőjük számára az eddigieknél nagyobb feladat lesz, a klub jövőjét alapvetően meghatározó új projektek megvalósításának ezek az első lépései.

Szilassy egyszerre fogja felügyelni és koordinálni a felnőttcsapatnál és az utánpótlásnál folyó szakmai munkát, és dolgozik azon, hogy 2026-ra készen álljon a csapat az ICEHL-ligához való csatlakozásra, Góga pedig a felnőttcsapat körüli szervezői, logisztikai feladatokat látja el.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A klub ígérete szerint a csapat kispadjára új szakemberek ülnek le, akiket napokon belül bejelentenek. Szilassy három és fél éve lett a GYHK vezetőedzője, az aktív sportolói karriert befejező Góga pedig a másodedzői feladatokat látta el. Legnagyobb sikerük a tavalyi Erste Liga-győzelem volt, ugyanakkor Szilassy a magyar, Góga pedig a román válogatott stábjában is évek óta dolgozik.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!