Ideiglenesen leáll a termelés Hell energiaital-gyárában

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Ideiglenesen leáll a termelés Hell energiaital-gyárában
Képünk illusztráció Fotó: László F. Csaba

A Hell Energy Magyarország Kft. csütörtöktől legfeljebb 2-3 hétre felfüggeszti a B-vitaminokat is tartalmazó Hell energiaitalok gyártását az Európában tapasztalható B-vitamin-hiány miatt – közölte kedden a vállalat az MTI-vel.  


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A tájékoztatás szerint a cégnél mindent megtesznek annak érdekében, hogy a gyártási szünetet a lehető legrövidebbre csökkentsék, és minimalizálják annak hatásait. A leállás kizárólag a Hell energiaitalokat érinti, a vállalat portfóliójának többi terméke – az Ice Coffee, a XIXO és a FloeWater – zavartalanul elérhető lesz – jelezték  A közleményben hozzátették: a B-vitaminok létfontosságúak a gyógyszeriparban és az élelmiszeriparban, így ezen iparágak egyes részei az Európát fenyegető súlyos B-vitamin-hiány miatt „komoly kihívásokkal néznek szembe”.

A Hell Energy egy magyar energiaital márka, amely 2006-ban alakult. A cég Magyarországon található, de termékeit több mint 40 országban forgalmazza. Különböző ízeket kínál, és dinamikus marketingkampányokkal, sporteseményekkel népszerűsíti márkáját



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!