Hirdetés

Elkészült Tucker Carlson interjúja Putyinnal – ekkor láthatjuk

Tucker Carlson ismert amerikai jobboldali médiaszemélyiség romániai idő szerint csütörtökön késő este teszi közzé az interjút, amelyet Vlagyimir Putyin orosz elnökkel készített Moszkvában az orosz–ukrán háborúról.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Elkészült Tucker Carlson interjúja Putyinnal – ekkor láthatjuk
Fotó: Tucker Carlson/Youtube

Carlson sokáig a Fox News Channel sztárújságírója volt, és az elmúlt időszakban többször kifejezte kritikáját az Ukrajnának nyújtott amerikai támogatással kapcsolatban. A beszélgetés célja az, hogy felhívják az amerikaiak figyelmét arra, mi történik Oroszországban és Ukrajnában. Carlson elmondása szerint az Egyesült Államok lakosságának joga van ahhoz, hogy tájékozott legyen a konfliktusról.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Az interjút az orosz állami média széles körben ismertette, és Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő is kommentálta, hogy Carlson „a hagyományos angolszász média álláspontjával ellentétes véleményt képvisel”. Carlson azt is elmondta, hogy a Fehér Ház kétszer próbálta meghiúsítani az interjút, de ők mindent megtettek annak érdekében, hogy eljussanak Moszkvába és az interjút lebonyolítsák.

A műsorvezető azt is megemlítette, hogy interjúkérést küldtek Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek is, és bízik benne, hogy az elfogadja.

Carlson hozzátette, hogy az interjút a saját weboldalán, a TuckerCarlson.com-on, valamint az X-oldalán is bemutatja majd. Arról is beszélt, hogy az X tulajdonosa, Elon Musk, ígéretet tett neki arra, hogy nem fogják blokkolni az interjút a közösségi platformon.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!