Megjelent a Hargita Kalendárium 2024

Újra kapható a Hargita Ka­len­dá­ri­um. Népszerű év­köny­vünk pozitív gondo­la­tok­at közvetít, az év min­den hónapjára kínál ol­vas­ni­valót emberekről, helyekről, értékeinkről, ugy­a­nak­kor tartalmas szó­ra­ko­zást, ki­kap­csolódást biztosít a család minden tagjának.

HN-információ
Becsült olvasási idő: 3 perc
Megjelent a Hargita Kalendárium 2024
Ajándék falinaptárral! Fotó: Veres Nándor

Újból megjelent a Hargita Népe napilap nép­sze­rű kiadványa, a Hargita Kalendárium. Az évkönyv megjelenését a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány támogatta. A 2024-es Hargita Kalendárium kö­zép­pontjá­ban a pozitív gondolatok és a példamutató emberek állnak, ugyanakkor büszkén mutatjuk meg benne vidékünk sajátos természeti kincseit, gombavilágát, épített örökségét. A válogatás nyilván szubjektív, nemcsak azokra vagyunk büszkék, akiket bemutatunk a kalendárium hasábjain, szerencsére van még elegendő személyiség, akikre legalább ennyire büszkék vagyunk. A ki­ad­ványból nyilván nem hiányzik a sport, a divattörténet, a mese és a gyermekeknek szánt rejtvény, meg nyilván bőven kínálunk humort – karikatúrát és góbéságokat –, agytornának pe­dig kvízt és keresztrejtvényt. A konyhában járatos és járatlan olvasóink is találnak maguknak az évszakhoz kötődő receptet. Folytatjuk tehát lapelődünk és lapunk hagyományát, ismét kézbe veheti az olvasó az 1970 és 1990, illetve 1995 és 2007 között megjelent, közkedvelt Hargita Kalendáriumot.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


Hívószavaink a 2024-es esztendőre: nyugalom, csend, együttérzés, remény, hála, alkotás, bizalom, béke, derű, köszönöm, egészség és öröm. „Folytassa a sort bátran a saját szavaival, kedves Olvasó! Mert való igaz, hogy vannak bajok a világban, de néha elfelejtjük, hogy szeretet és boldogság is van benne” – olvasható a kiadvány beköszöntő írásában.
A Hargita Kalendáriummal együtt ajándék falinaptárat is kap az olvasó.
A kiadvány megvásárolható a lapterjesztőknél és a Hargita Népe napilapot forgalmazó boltokban, ára 29 lej. Ingyen juthatnak a kalendáriumhoz mindazok, akik saját lapterjesztőinknél decemberben legalább 3 hónapra újítják meg előfizetésüket, vagy kötnek előfizetést a Hargita Népe napilapra. Előfizetési díjaink: 1 hónapra 43 lej; 3 hónapra 129 lej; 6 hónapra 249 lej és 12 hónapra 499 lej. 
Előfizetőink a Hargita Né­pe napilap mellett ingyen kap­ják a Székely Konyha és Kert, Székely Gazda és Porta színes havimagazinjainkat.

Támogató a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány.




Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!