Hirdetés

Vereség Bodzavásáron

Remek első félidő után a második játékrészben teljesen összeomlott a VSK Székelyudvarhely férfi kézilabdacsapata, így a Bölények Ligája nyolcadik játéknapján pontok nélkül tért vissza a HC Bodzavásár otthonából.

Szász Csaba
Vereség Bodzavásáron
A Bodzavásár megállíthatatlan volt a szünet után Fotó: handbalmania.ro

Nem először fordul elő, hogy a VSK Székelyudvarhely két teljesen különböző félidővel rukkolt elő egyazon bajnokija alatt, ez történt szombaton is a HC Bodzavásár otthonában, ahová a férfi kézilabda Bölények Ligájának nyolcadik játéknapján volt hivatalos az udvarhelyi együttes.
Az első játékrészben remekeltek Sipos Lóránt legényei, végig elöl voltak az eredményjelzőn, többször is négygólos különbségre tartották a bajnokság élmezőnyéhez tartozó házigazdát, ebből kettőt sikerült is megtartani a szünetre.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


A pihenő után azonban a bodzavásáriak megemberelték magukat, zsinórban ötször is betaláltak, átvették a vezetést, miközben a VSK negyedóra alatt mindössze háromszor volt eredményes. A gólszerzés a későbbiekben is nehezen ment az udvarhelyi gárdának, ezt ki tudta használni a házigazda, folyamatosan növelve előnyét, végül 38–32-re behúzta a győzelmet. A vendégek legeredményesebb játékosa Feliciano Couveiro lett hét találattal.
Rossz hír az VSK háza tájáról, hogy Katona Tamás sérülést szenvedett még az első félidőben, állapotáról későbbre ígért tájékoztatást a klub.

Eredmények

HC Bodzavásár – VSK Székelyudvarhely 38–32 (19–21), Tordai Potaissa – Nagybányai Minaur 31–27, CSU Suceava – Konstancai CSM 30–30, CSM Vaslui – Temesvári Poli 27–24, Fogarasi VSK – CSM Focșani 19–22.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!