Pontokért megy Bákóba a VSK

Fontos pontszerzési lehetőség elébe néz a VSK Udvarhely felnőtt férfi kézilabdacsapata, a Bölények Ligája hetedik fordulójában, szombaton 18 órától Sipos Lóránt tanítványai a Bákói CSM otthonából szeretnének pontot vagy pontokat elhozni.

Szász Csaba
Pontokért megy Bákóba a VSK
A Dinamo után Bákóban is kemény küzdelem vár a VSK-ra Fotó: Hodgyai István

Szerdán a Nagybányai Minaur – CSU Suceava (végeredmény: 37–34) találkozóval kezdődött a férfi kézilabda Bölények Ligája hetedik fordulója, melynek mérkőzéseit öt napra osztotta el a szakszövetség, a játéknap a vasárnapi Dinamo – Steaua összecsapással zárul, amelyet a Pro Arena tévécsatorna közvetít élőben.
Az eddigi egy győzelmével és egy döntetlenjével négy pontot összegyűjtő, a bajnoki tabella 11. helyén tanyázó VSK Székelyudvarhely igen fontos pontszerzési lehetőség elébe néz, szombaton 18 órától a mindössze egypontos, utolsó előtti Bákói CSM otthonában lép pályára.

– Legutóbb Focșani-ból csak egy pontot hoztunk el, lehetett volna három is, de ki is kaphattunk volna, úgyhogy elégedetteknek kell lennünk. Hasonló ehhez a bákói kiszállás, onnan is pontot vagy pontokat szeretnénk hozni. Van nekünk egy tervünk, eddig jól állunk. Ha decemberben, a 13 fordulós odavágók végéig tíz pontnál többet gyűjtünk, az jó eredménynek tekinthető

– fogalmazott Sipos Lóránt vezetőedző.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


Időközben kiderült, hogy a Román Kupa novemberben esedékes második körében a Bukaresti CSM lesz az udvarhelyiek ellenfele. Elvileg jöhetett volna a kalapból egy jóval erősebb, avagy gyengébb ellenfél is.

– A dolog szépséghibája, hogy ugyanazon a héten nemcsak kupameccset, de bajnokit is játszunk a CSM ellen, mindkettőt Bukarestben. A két találkozó legalább egyikéből szeretnénk egy jó eredményt kihozni, ahogy azt is, hogy a megterhelés csökkentése érdekében egy kiszállással tudjuk le a két mérkőzést

– mondta Sipos. A vezetőedző elmondta, hogy szerencsére nem kell súlyos sérülésekkel bajlódniuk, mindössze az őszi légúti megbetegedéseknek van két „áldozata”, Varó Lajos és Alin Roșu, de lehet remélni, hogy napokon belül a csapat rendelkezésére tudnak állni.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!