Hirdetés

Készülnek az udvarhelyi kézisek

Hétfőn kezdte a felkészülést a VSK Székelyudvarhely férfi kézilabdacsapata. Júliusban nem sok labdát fog látni az udvarhelyi gárda megújult kerete, augusztusban viszont komoly kézilabdadömpingre lehet számítani, Udvarhelyen is lesznek mérkőzések.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Készülnek az udvarhelyi kézisek
A mérkőzésekre augusztusig várni kell Fotó: VSK Székelyudvarhely

Vége a vakációnak a VSK Székelyudvarhely kézilabdacsapatánál, a játékosok hétfőn kezdték a felkészülést az új idényre. Az első két hétben a fizikai tréningeken lesz a hangsúly Nagy Sándor erőnléti edző irányítása alatt, a Hargitafürdőre tervezett csapatépítő edzőtábort követően jönnek a tesztmérkőzések is.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Az élvonalban induló gárda igencsak megújult kerettel készül a bajnoki idényre, az elmúlt hetekben nyolc új igazolást jelentett be a VSK: Tálas Huba, Ivan Eres, Alin Roșu, Vlagyiszlav Zalevszkij, Alekszandar Milicsevics, Pa­vel Loic, Bogdan Păunescu és Aron Dedu írt alá a klubhoz, valamint Kocs Levente kapusedző is ismét udvarhelyi színeket képvisel.
Augusztusban több felkészülési mérkőzés vár Sipos Lóránt vezetőedző tanítványaira, először egy Suceaván rendezett tornán vesznek részt, ahol a helyi CSU mellett további két élvonalbeli gárda, a CSM Vaslui és a Bákói CSM lesznek az udvarhelyiek ellenfelei.
Két hazai tesztmérkőzés következik a másodosztályos Nagyváradi VSK, illetve az élvonalbeli Temesvári Poli társaságában.
Augusztus közepén igazi kézilabda-maraton lesz Székelyudvarhelyen, eljön a Bukaresti CSM, a CSU Suceava és Segesvár csapata, a program szerint 15-én 16 órától Segesvár játszik Suceavával, 17.45-kor női kézilabda-mérkőzés is lesz a sportcsarnokban, az Elek Gábor által irányított, és a korábbi 147-szeres válogatott Szucsánszki Zitát foglalkoztató Esztergomi Vitézek felnőtt női kézilabdacsapata játszik a Nagybányai Minaurral, majd 19 órától a VSK játszik a fővárosiakkal.
A fiúk tornájának udvarhelyi folytatása kérdéses, helyszínként Segesvár is szóba jöhet, ugyanis az udvarhelyi sportcsarnokban asztalitenisz-tornát rendeznek. Az biztos, hogy augusztus 16-án 16 órától az esztergomiak újra megmérkőznek a Minaurral, de már nem a sportcsarnokban, hanem a Rákóczi Centerben.
Az eddigi információk szerint a férfi kézilabda Bölények Ligája 2024-25-ös idényének pontvadászata augusztus utolsó hétvégéjén kezdődik.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!