Jojóeffektus és érzelmi hullámvasút

Nem sikerült pontot szereznie Bákóban a VSK Székelyudvarhelynek a férfi kézilabda Bölények Ligája hetedik fordulójában, pedig még a lehetetlent is megpróbálták, és nem sok kellett hozzá, hogy sikerüljön.

Szász Csaba
Jojóeffektus és érzelmi hullámvasút
Fordulatos mérkőzést hozott a bákói találkozó Fotó: Handbalmania

Pontért vagy pontokért utazott az eddig mindössze egy bajnoki pontot gyűjtő Bákói CSM otthonába a VSK Székelyudvarhely szombaton délután a férfi kézilabda Bölények Ligája hetedik fordulójában.
A mérkőzés igazi érzelmi hullámvasútnak bizonyult az udvarhelyiek számára az eredmény alakulása miatt, amelyre leginkább a jojóeffektus volt jellemző. A házigazdák előbb 4–1-re majd 8–4-re növelték előnyüket, de a 20. percben a VSK  9–8-ra átvette a vezetést, mégis ötgólos hazai előnynél mentek szünetre a csapatok.
A térfélcsere után mindent beleadtak a házigazdák, a 41. percben 21–14 arányban vezettek már, a VSK ezt a hátrányt is ledolgozta, három perccel a vége előtt 25–25 volt az állás. Azonban a felzárkózás sokat kivett a vendégekből, ezt ki tudta használni a Bákó, végül két góllal, 28–26-ra nyerte a találkozót.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A 7. forduló eredményei
Bákói CSM – VSK Székelyudvarhely 28–26 (16–11), Nagybányai Minaur – CSU Suceava 37–34, 
Tordai Potaissa – HC Bodzavásár HC 31–33, Konstancai CSM – CSM Vaslui 33–31, Temesvári Poli – Fogarasi VSK 34–27, CSM Focșani – Bukaresti CSM 26–26. A Dinamo – Steaua találkozó tegnap lapzárta után ért véget.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!