Hirdetés

Jégen a GYHK, Nagyváradon a VSK

Gyergyószentmiklóson hokiznak, Csíkszeredában szaladnak a hétvégén, és elkezdik a bajnokságot az udvarhelyi kézisek is.

HN-információ
Becsült olvasási idő: 2 perc
Jégen a GYHK, Nagyváradon a VSK
Udvarhely a Vidombák ellen hangolt a bajnokságra Fotó: VSK Udvarhely

Több mint ezren neveztek be a harmadik kiírásához érkezett csíkszeredai futóversenyre, a Running Festivalra, melyre az ország több mint húsz megyéjéből, valamint Magyarországról is neveztek versenyzők. A fesztivál pénteken a csíksomlyói kegytemplomtól a 7 km-es éjszakai terepfutással rajtol, a 42 km-es maratont, a 21 km-es félmaratont, a négyfős maratoni csapatok váltójára, valamint a tíz és az 5 km-es futamokra, illetve a családi futásra szombaton kerül sor. A verseny miatt útlezárások lesznek: szombaton teljes útlezárás 10 és 13 óra között a Kossuth Lajos és a Márton Áron utcában, illetve a Szék útján. Szintén szombaton 16 és 16.30 óra között teljes útzár lesz a Szabadság tér – Temesvári sugárút – Majláth Gusztáv Károly tér – Petőfi Sándor utca – Vár tér – Bălcescu utca – központi park – Temesvári sugárút – Szabadság tér szakaszon.
Szeptember 15-én és 16-án egyaránt 18.30-tól a Gyergyói Hoki Klub a román bajnokságban a Sapientiát fogadja, 16-án és 17-én a Csíkszeredai Sportklub a Galaci VSK vendége lesz.
Szombaton a férfi kézilabda A osztályban is elindul a pontvadászat, a Székelyudvarhelyi VSK Nagyváradi VSK otthonában kezd. Sipos Lóránt legényei minden felkészítő mérkőzésüket megnyerték, köztük azt a két találkozót is, amelyeket a holnapi ellenfele vendégeként játszott három héttel ezelőtt. A VSK egy hét múlva játszik először saját közönsége előtt, szeptember 23-án a CSU Zsilvásárhely látogat Székelyudvarhelyre.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!