Hirdetés

A Székelyudvarhelyi VSK is segít

A Nagyváradi VSK együttesét fogadja szombaton, az A osztályos férfi ké­zi­lab­da­baj­nok­ság felsőházi rájátszásának 10. fordulójában a Szé­kely­ud­var­helyi VSK. A bajnoki összecsapásnak jótékonysági jelleget szántak az udvarhelyi kézisek, egy bajba jutott, nehéz sorsú vargyasi testvérpáron segítenek.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 3 perc
A Székelyudvarhelyi VSK is segít
Pont- és adománygyűjtésre készülnek Udvarhelyen Fotó: Hodgyai István

Az A osztályos férfi kézi­labdabajnokság felső­házi rájátszásá­nak 10. fordulóját rendezik szom­ba­ton, a bajnoki pontvadászatot négypontos előnnyel vezető Székelyudvarhelyi VSK csapata a harmadik helyezett Nagyváradi VSK együttesét látja vendégül szombaton 18 órától a városi sportcsarnokban. A Sipos Lóránt által irányított udvarhelyi alakulat nem titkolt célja, hogy itthon tartsa a játékba helyezett pontokat, ugyanakkor a váradiak elleni találkozó jótékonysági jelleget is kapott.


Hirdetés


A napokban széles körű összefogás indult az erdővidéki Vásárhelyi testvérpár megsegítésére, miután szülői házuk a javaikkal együtt porig égett. A szentegyházi hegyimentők csapatának tagjaként dolgozó 23 éves, testvérét egyedül nevelő Vásárhelyi Jób Barna élettörténetét tavaly, a sepsiszentgyörgyi TEDx eseményén ismerhették meg az érdeklődők.
A Székelyudvarhelyi VSK egyik játékosa, Szász Előd rögtön a segítségükre sietett, majd a csapattársait is erre kérte. Ezt követően a VSK teljes kerete hozzájárult ahhoz, hogy a nehéz helyzetbe került fiataloknak újra otthonuk legyen. Most pedig arra kérik a szombati mérkőzésre kilátogató nézőket, hogy mindenki saját lehetőségéhez mérten adakozzon a kihelyezett urnába, a befolyt pénzösszeget pedig eljuttatják a nehéz sorsú vargyasi testvérpárnak.Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!