Hirdetés

Kellemetlen meglepetés

Nem kis meglepetést okozott a Bukaresti Steaua, amely szétlövések után le­győz­te a Sportklubot Csík­szeredában a honi jég­ko­rong­bajnokság hétközi já­ték­napján. A kék-fehérek zsi­nór­ban negyedik ve­re­ségü­ket szenvedték el.

Darvas Attila
Kellemetlen meglepetés
Egy pontot tartott otthon a Sportklub Fotó: Tamirjan Photography

Három vereséget követően azzal a szándékkal lépett jégre a Csíkszeredai Sportklub a hét eleji román jégkorong bajnoki mérkőzésen, hogy itthon tartsa a pontokat a Bukaresti Steaua ellen. A hétvégi, Gyergyói Hoki Klub ellen mutatott játékból kiindulva ehhez minden adott volt, ugyanakkor a szakvezetés több kulcsjátékosnak is pihenőt adott.
Az első harmadban hiába volt aktívabb a Sportklub, az utolsó másodpercekben egy védelmi hibát Novikovs használt ki, majd szintén ő volt az, aki a második felvonás elején egy emberelőnyt öt másodperc után gólra váltott.
A meccs feléhez érkezve kezdett ellenfele fölé nőni a Sportklub: György előbb szépített, majd Péter Balázs a harmadik harmadban egyenlített. Ekkor úgy gondolhatta mindenki, hogy a Sportklub rákapcsol, és behúzza a győzelmet. Nem így történt, hiszen kiegyenlített lett a játék, végül a szétlövések döntöttek. A külön párbajt 3–2-re nyerte a Steaua, és a meccset is összességében, így két ponttal távozott Csíkszeredából.

Eredmény

Csíkszeredai Sportklub – Bukaresti Steaua 2–3 (0–1, 1–1, 1–0, 0–0, 0–1) – szétlövéssel /György (30.), Péter B. (44.), illetve Novikovs (20., 26.), Irimia (65. - győztes büntető)/.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!