Hirdetés

A Sportklub győzött a székely rangadón

A címvédő Gyergyói HK 6-3-ra kikapott az Csíkszeredai Sportklub otthonában a jégkorong Erste Liga vasárnapi székely rangadóján.

Hírszerkesztő: Kiss Előd-Gergely
Becsült olvasási idő: 1 perc
A Sportklub győzött a székely rangadón
Fotó: Pál Zoltán

Még két perc sem telt el, amikor már 2-0-ra vezettek a vendégek, majd negyedóra sem pergett le, és Sebastien Sylvestre emberelőnyben is betalált. A Sportklub nem tört meg, 22 másodperc múlva szépített, és a szünet előtt tovább faragott hátrányából. A második harmadban megszakítás nélkül háromszor volt eredményes a házigazda, így 5-3-ról várta a záró játékrészt. Ebben ugyan nagy iramot diktált a címvédő, szimpla és dupla fórt is kapott, azonban nem született újabb gól. A hajrában lehozta kapusát a Gyergyó, és üres kapus találattal zárta le a meccset a házigazda.
A Sportklub hivatalos személynek – nem vezetőedzőnek – jelölte a mérkőzésre Kevin Constantine-t, a korábbi magyar szövetségi kapitányt, akinek a fegyelmi bizottság a tengerentúlon összeszedett eltiltása miatt nem engedélyezte szereplését a magyar versenyrendszerben. Az amerikai szakember a padon magyarázott a játékosoknak. Az MTI a magyar szövetségtől azt a tájékoztatást kapta, hogy a Sportklub mostani lépését a fegyelmi bizottság kivizsgálja.

Eredmény: Csíkszeredai Sportklub – Gyergyói HK 6-3 (2-3, 3-0, 1-0)

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!