Pezsgő hétvége

Kánikulában, de a Tusnádi-szoros nyújtotta árnyékban tartják a hétvégén a tusnádfürdői városnapokat. A hosszú hétvégére sokan érkeztek a fürdővárosba, éppen ezért a szervezők garantálják, hogy az idei városnapokon garantáltan mindenki talál kedvére való elfoglaltságot. 

Vlaicu Lajos
Becsült olvasási idő: 1 perc
Pezsgő hétvége
Fotó: Butyka Zsolt

Program- és koncertkavalkáddal várják az érdeklődőket az idei tusnádfürdői városnapokon. Aki a hétvégén Tusnádfürdőre megy, egész biztosan nem fog unatkozni. A három napig tartó városnapok helyszíne a Tusványosról már jól ismert futballpálya és környéke.

Míg pénteken nevetéssel és DJ-vel hangoltak, addig szombaton a hivatalos megnyitót követően főzőverseny kezdődött, amelyre összesen tizenkét csapat nevezett be. Az eredményhirdetést kora délután tartották, majd a 21:30-kor kezdődő Republic-koncert előtt felléptek a Csíkszentsimoni Ifjúsági Fúvósok, továbbá kangoo jumps bemutatón és Blansch bemutatkozó koncertjén vehetnek részt az érdeklődök.

Butyka Zsolt, Tusnádfürdő polgármestere szerint a rendezvényen sokan vannak, és jó hangulatban telik. A szombat esti Republic- és a vasárnap este 21 órakor kezdődő Holograf-koncerten nagyon nagy közönségre számítanak. A hosszú hétvégének köszönhetően több a turista a fürdővárosban, éppen ezért színes és változatos programokat állítottak össze.

Vasárnap szentmisével indul a nap, majd délután a folklór kerül előtérbe, a Holograf-koncert után Dombi Sándor és a The Full Screen együttes lép fel, az éjszakát mega laser show-val zárják.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!