Hirdetés

Leköszönő polgármestereket díjaztak, akik hozzájárultak Hargita megye fejlődéséhez

Hargita Megye Tanácsa Bethlen Gábor-díjjal és Pro Civitate díjjal ismerte el a keddi, mandátumzáró ülésén azon leköszönő elöljárók munkáját, akik közéleti tevékenységükkel hozzájárultak a megye fejlődéséhez. Az elmúlt négy év munkáját lezárva a megyei tanács tagjai megköszönték az együttműködést.

Péter Ágnes
Leköszönő polgármestereket díjaztak, akik hozzájárultak Hargita megye fejlődéséhez
Elismerés az elöljáróknak. Közéleti tevékenységükért díjazták őket Fotó: Kovács Áron

Bethlen Gábor-díjjal ismerte el Hargita Megye Tanácsa azoknak a leköszönő polgármestereknek és alpolgármestereknek a több évtizedes munkáját, akik közéleti tevékenységükkel hozzájárultak Hargita megye fejlődéséhez.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Bethlen Gábor-díjat kapott Izsák-Székely Lóránt, Csíkszentmihály polgármestere; András Zoltán, Kászonaltíz község polgármestere; Ferencz Tibor, Szépvíz polgármestere; Pap Imre, Gyimesfelsőlok polgármestere; Szilveszter Attila, Etéd polgármestere; Csergő Tibor-András, Gyergyószentmiklós polgármestere; Bálint Elemér-Imre, Oroszhegy polgármestere és Tamás Ernő, Székelyvarság polgármestere. Közéleti tevékenységéért Pro Civitate díjat kapott Mihail Tinca, Vasláb polgármestere.

Leköszönő polgármestereket díjaztak, akik hozzájárultak Hargita megye fejlődéséhez
Az utolsó testületi ülés ebben az összetételben. Mandátumzárás

A megyei tanácsból távozó tagok megköszönték az elmúlt négy év munkáját, és Borboly Csaba, a testület leköszönő elnöke elmondta: ebben a ciklusban is feszített tempóban dolgoztak Hargita Megye Tanácsának és alintézményeinek munkatársai, illetve a tevékenységükhöz kapcsolódó egyesületek, hogy gazdasági, turisztikai, kulturális, egészségügyi, infrastrukturális és oktatási szempontból is jobbá tegyék a megyét. Mint mondta, reméli, hogy az elkezdett munkákat sikerül befejeznie a következő testületnek, és újabbakat is indítanak, hiszen jó alapra építkezhetnek.

Hozzátette: nem összegzi sem a megvalósításokat, sem a félbemaradt munkálatokat, mert mindez megtalálható a megyei önkormányzat weboldalán, és a tények magukért beszélnek.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!