Hirdetés

Tragédia Maroshévízen: egy nő leszúrta élettársát, a férfi meghalt

Tragikus esemény rázta meg Maroshévízt: csütörtök este egy 59 éves férfit élettársa többször megszúrt egy késsel, ami végül a férfi halálát okozta.

Rendőrségi közlemény
Tragédia Maroshévízen: egy nő leszúrta élettársát, a férfi meghalt
Képünk illusztráció Fotó: Veres Nándor

A tragédia 20:30 körül történt. A helyi rendőrséget a 112-es segélyhívó számon értesítették, hogy egy férfit megszúrtak a saját otthonában. A helyszínre érkező hatóságiak elsődleges vizsgálatai alapján kiderült, hogy egy 63 éves nő, miután alkoholt fogyasztott, egy hirtelen kirobbant vita során többször megszúrta élettársát a hasán.

A súlyosan sérült férfit azonnal kórházba szállították, ahol megpróbálták megmenteni az életét, de sajnos a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy belehalt a támadás következményeibe.

Az ügyben eljáró ügyész elrendelte a nő kényszerű pszichiátriai intézeti elhelyezését a tölgyesi pszichiátriai kórházban. Az ügyben folytatódnak a vizsgálatok az ügyész irányításával annak érdekében, hogy minden releváns körülményt tisztázzanak, ami a tragédiához vezetett. Az ügyben családon belüli erőszak és emberölés bűncselekménye miatt indult nyomozás – tájékoztat pénteki közleményében a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!