Szervezők: igazi fesztivállá vált az Egyfeszt

Igazi fesztivállá alakult a negyedik alkalomra az Egyfeszt, mutattak rá értékelő sajtótájékoztatójukon a szervezők. Sikeresnek ítélik az elmúlt hétvégi fesztivált, az ötödiket is meghirdették már.

Barabás-Pál Hajnalka
Szervezők: igazi fesztivállá vált az Egyfeszt
Fotó: Barabás Pál Hajnalka

Túlnőtte a korábbi kiadásokat az idei, negyedik Egyfeszt a szervezők szerint. Bár a számokat még nem összesítették, az már látszik, hogy ezúttal már nem a napijegyek iránt volt nagyobb az érdeklődés, hanem inkább fesztiválbérletet vásároltak a helyiek és a vendégek is.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

– Nemcsak a nagyszínpadi koncertekre jöttek az emberek, hanem rendszeresen tele voltak az udvarok, élet volt mindenhol. Az első alkalom, hogy azt érzem, rátértünk arra az útra, amit évekkel ezelőtt elképzeltünk – mutatott rá Kassay Péter fesztiváligazgató.

Mint ismertették, idén ugyan egyszerre nem volt akkora közönségük a koncerteknek, mint tavaly a Bagossy Brothers Company fellépésén, de Havasi Balázs, a Parov Stelar és a Tankcsapda koncertjén is több mint ötezer bulizó töltötte meg a nagyszínpad előtti teret. Pozitívan értékelték a szervezők azt, hogy nem csak egy-egy koncertre jöttek el az érdeklődők Gyergyószentmiklósra, hanem lényegesen megnőtt azok száma, akik a teljes fesztivál alatt itt voltak.

Szervezők: igazi fesztivállá vált az Egyfeszt

– Az emberek most már nem egy-egy programpontra jönnek, hanem azért, mert Egyfeszt van Gyergyóban. Sokszor nem is érdekli őket a program, hanem az a hangulat, amit ad a fesztivál. Ez volt a legfontosabb célunk, hogy egy egész hétvégén jól érezzék magukat a városlakók és a vendégek is – fogalmazott Albu István, az Egyfeszt művészeti vezetője, és köszönetet mondott a gyergyószentmiklósiaknak, amiért befogadták, elfogadták az Egyfesztet a vele járó kellemetlenségekkel együtt.

A sajtótájékoztatón bejelentették: 2025. július 31. és augusztus 3. között rendezik meg az ötödik Egyfesztet. Az első 500, kedvezményes árú bérletet már hétfőn meghirdették, keddre alig pár darab maradt belőle.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!