Hirdetés

Nagy igény van lélektöltő, minőségi előadásokra, ezért őszi előadás-sorozatot hirdet a FeltöltŐ

Kétnapos előadás-sorozatot szervez Gyergyószentmiklóson a FeltöltŐ Egyesület a nyári keresztény zenefesztivál őszi ráadásaként. Erőforrásokat mutatnak a minőségi élethez a meghívott előadók.

Barabás-Pál Hajnalka
Nagy igény van lélektöltő, minőségi előadásokra, ezért őszi előadás-sorozatot hirdet a FeltöltŐ
Fotó: FeltöltŐ/Facebook

Hagyományt teremtenének a FeltöltŐ őszi előadás-sorozatával, mondták el sajtótájékoztatón az egyesület vezetői. Nagy igény van lélektöltő, minőségi előadásokra, nagy érdeklődésnek örvendett a tavalyi, első próbálkozás is, közölte Kántor Boglárka, a FeltöltŐ egyesület elnöke. Éppen ezért, hogy a gyergyóiak számára is elérhető legyen több száz kilométeres utazás nélkül néhány tartalmas, igényes  előadás, idén kerül sor a második kiadásra, várhatóan nagy érdeklődés mellett, hiszen már a meghirdetés napján elkelt ötven bérlet.

A november 15–16-i rendezvényre több előadót is meghívtak. Tapolyai Emőke magyarországi pszichológus, mentálhigiénés szakember két előadást is tart.

Meghívást kapott Földi-Kovács Andrea televíziós szakember, újságíró,

valamint Ferkő Andor és Tímea székelyudvarhelyi református lelkészházaspár is. Az előadások mindegyike a megújulás, az erőforrások témakörét érinti, ezekből meríthetünk erőt a lelki életünk számára – fogalmazott Görgicze Emőke, a szervezők egyike. Az előadások után, zárszóként a Fundamentum zenekar tart majd dicsőítő koncertet a Basilidesz Tibor Sportcsarnokban.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A rendezvényre jegyek és bérletek is kaphatók már, kedvezményes áron az InTime honlapon keresztül, de jövő héttől már a papíralapú belépők is megvásárolhatók lesznek a plébániákon.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!