Megújult közterek Borszéken

22 ezer négyzetméternyi közterület újult meg Borszéken az elmúlt egy évben: az integrált projekt negyedik komponensének részeként útfelújítás, parkolók és sétányok kialakítása, járdaépítés valósult meg, játszóterek, fitneszpark és műfüves focipálya létesült a fürdővárosban. Mindegyik munkálat esetében az utolsó mozzanatok vannak hátra, több helyszínt már használatba vettek a városnapok ideje alatt.

Boncina-Székely Szidónia
Megújult közterek Borszéken
Anfiteátrum. Az új rendezvényhelyszín Fotó: Borszék Polgármesteri Hivatala

Az idei városnapokon már több rendezvény helyszínéül szolgáltak a felújított közterek Borszéken, a munkálatoknak köszönhetően megújult a város arculata. – Felújítottuk a polgármesteri hivatal mögötti udvart, ahol parkolókat alakítottunk ki, az egykori betonalapú focipálya helyén műgyepes sportpálya létesült, és korszerűsítettük az óvoda udvarán lévő játszóteret is.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Az ortodox templom mögötti területen kisebb parkot hoztunk létre, itt kapott helyet az amfiteátrum, amely különböző rendezvények megtartására alkalmas. Megújult a Kossuth-forrás körüli tér, sétányokkal, utcai bútorzattal, játszótérrel látjuk el. A régi poliklinika épületével szembeni területen újabb közösségi teret alakítunk ki, kondiparkkal, játszótérrel, teniszpályával, sétányokkal. A Kerek focipálya melletti területen műgyepes teniszpálya létesült, itt is helyet kapott egy játszótér és sétányok, illetve parkolók is – sorolta a megvalósításokat Mik József polgármester. Hozzátette: a pályázat ugyanezen komponensében négy kilométernyi úthálózat újult meg.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!