Hirdetés

Lakossági konzultációt hirdet Hargita Megye Tanácsa

Hargita Megye Tanácsa lakossági konzultációt hirdet a megyei költségvetés kapcsán. Felhívják a figyelmet, hogy most mindenkinek, aki Hargita megyében él, vagy sok időt tölt itt, esetleg érdekli a térség fejlesztése, alkalma van javaslatait, véleményét megfogalmazni – adja hírül a megyei önkormányzat sajtóosztálya.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Lakossági konzultációt hirdet Hargita Megye Tanácsa
Képünk illusztráció Fotó: Hargita Megye Tanácsa

A költségvetés-tervezetet erre a linkre kattintva lehet megtekinteni. Itt tanulmányozhatók a költségvetés-tervezet bizonyos tételei és egyéb közérdekű információk, ezekhez várják a lakosság véleményét, meglátásait, javaslatait. Fontos tudni, hogy a most feltöltött anyagok munkaverziók, nem a végleges költségvetési tételek.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke elmondta, a tervezésnek ebben a szakaszában fontos, hogy olyan prioritásokat határozzanak meg, amelyek megvalósíthatók, és amelyek középpontjában olyan kulcsfontosságú területek állnak, mint az oktatás, egészségügy, megyei utak fejlesztése, kulturális programok támogatása.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Hozzátette, az idei év a szépkorúak éve, így azokat a helyi kezdeményezéseket, amelyek hozzájárulnak az időseknek szánt programok és beruházások megvalósításához, a megyei tanács rendelkezésére álló hatszázalékos adó-visszatérítésből támogatják.

Hargita Megye Tanácsa a tervek szerint jövő héten fogadja el a költségvetést. A megye lakosságától azt kérik, hogy szóljanak hozzá a költségvetés-tervezethez, és töltsék ki az erről szóló kérdőívet, amely ezen a linken érhető el.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!