Korszerű oktatás

Interaktív táblát, nyomtatókat, laptopokat, robo­to­kat, legutóbb pedig szé­les­vász­nú projektort, valamint a sulirádió mű­köd­tetésé­hez szükséges fel­sze­relést vásárolt a gyer­gyó­szent­mik­ló­si Kós Károly Ál­ta­lános Iskola.

Hegyi Zsuzsánna
Korszerű oktatás
Fotó: Hegyi Zsuzsánna

Utolsó generációs technikai eszközöket: nyom­tatókat, szken­ne­re­ket, hordozható számítógépeket, interaktív táblákat vásárolt az elmúlt időszakban a Kós Károly Általános Iskola. Az Országos Helyreállítási és Reziliencia Program keretében, 2022-ben megnyert pályázatból tavaly és idén szerezték be az eszközöket.

– Egy korábbi megyei tanácsi pályázatból bee-bot robotokat vásároltunk, igyekszünk a gyermekekhez közel álló, de a technológia vívmányait felhasználó oktatást bevezetni

– tájékoztatott Csibi Zsuzsanna, a tanintézet igazgatója.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


Legutóbb korszerű projektort, vetítővásznat és hangtechnikát, valamint a sulirádió működtetéséhez szükséges felszerelést vásároltak. 
A projekt keretében a diákokat tanulásra ösztönző eseményeket szerveznek, minden osztályszintű jó eredményért jutalomkirándulás jár. Ugyanakkor a pedagógusok továbbképzésére is gondot fordítanak.
A kétéves futamidejű projekt értéke megközelíti a 700 ezer lejt.

Korszerű oktatás



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!