Hirdetés

Jövőd Nyara

HN-információ
Becsült olvasási idő: 2 perc
Jövőd Nyara
Fotó: Hargita Hazavár

A karrierindítás előtt álló fiatalokat segíti Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége, ennek érdekében a nyár folyamán is kampányt indít a szezonális, nyári munkakeresésre. Az eseménysor keretében Hargita megyei fiatalok látogattak a borzonti Dorka Panzióba, ahol megismerkedhettek a vendéglátóegység mindennapjaival, az eseményszervezéssel, valamint a vállalkozás nyújtotta szezonális és hosszú távú munkalehetőségekkel. 
Az eseményen részt vettek a székelyudvarhelyi Kós Károly Szakközépiskola, a szent­egy­házi Gábor Áron Szak­középiskola, a csíkszeredai Joan­nes Kájoni Szakközép­iskola, a csík­dán­falvi Petőfi Sán­dor Szak­középiskola, a gyer­gyó­alfalvi Sövér Elek Szak­kö­zépiskola, a gyergyó­dit­rói Pus­kás Tivadar Középiskola szolgáltatások szakirányú képzésben tanuló diákjai. A részt­vevőknek bemutatták a nyári munkakeresésre-kínálatra vonatkozó online kérdőív használatát is.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

– A Google formanyomtatvány kitöltését ajánljuk mindazok figyelmébe, akik a nyarat hasznosan szeretnék eltölteni szezonális munkavállalás által, valamint azoknak a vállalkozásoknak, akik szezonális munkaerőt keresnek

– hívták fel a figyelmet az ügynökség munkatársai.
A Google Form kitöltésével kapcsolatos kérdésekkel, valamint további információkért az érdeklődők kövessék Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége Facebook-oldalát, valamint a Hargita Hazavár weboldalát és Facebook-oldalát.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!