Hirdetés

Jótékonykodásra hívják a székelyföldi vállalkozókat Gyergyószékre

Jótékonysági bállal ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját a gyergyószentmiklósi Arbor vállalkozószövetség. Az eseményt szombaton tartják, több száz székelyföldi vállalkozó és rangos meghívottak jelenlétével. 

Barabás-Pál Hajnalka
Becsült olvasási idő: 2 perc
Jótékonykodásra hívják a székelyföldi vállalkozókat Gyergyószékre
Fotó: Barabás Pál Hajnalka

Az Arbor Vállalkozók Szövetsége idén ünnepli 20. születésnapját, ennek apropóján megszervezi a székelyföldi vállalkozók jótékonysági bálját, mondták a sajtótájékoztatón, a későbbiekben pedig rendszeressé is tennék a kezdeményezést. Az esemény első kiadását november 4-én rendezik a Gyilkos-tó vendéglőben.

Egész Székelyföldről hívtunk meg vállalkozókat, több száz meghívót küldtünk ki. Az est keretén belül támogatni lehet a gyergyói Esély Alapítványt, a Napsugár az Esőben Egyesületet, illetve a marosvásárhelyi Együtt a Rákos Gyermekekért Egyesületet

– részletezte Farkas Tihamér, az Arbor elnöke.

Amint ismertette, a rendezvény fővédnöke Szirmai Mónika biológus, aki elkötelezett a daganatos betegségek alternatív gyógymódjainak kutatása iránt. Az est díszvendégei között lesz dr. György László, Magyarország gazdaságstratégiájáért és szabályozásáért felelős államtitkára, illetve Böjte Csaba ferences szerzetes. Az estet neves elismert fellépők műsora színesíti majd, fellép a csíkmadarasi népi zenekar, Molnár Levente operaénekes és a Step Dance is műsorral szórakoztatja a közönséget. 

A bál nemcsak a szórakozásról, jótékonyságról szól, hanem kapcsolatépítésre is remek lehetőség adódik.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!