Hirdetés

Hatékony kezelés, hosszú várólista

Új fizioterápiás készülékkel gazdagodott a borszéki Fontana Gyógyfürdő, és ezáltal hatékonyabb fájdalomcsillapítás és gyorsabb gyógyulás érhető el, de a várólista hosszú.

Boncina-Székely Szidónia
Becsült olvasási idő: 3 perc
Hatékony kezelés, hosszú várólista
Korszerű gyógyítás. Türelemre is szükség van Fotó: Boncina-Székely Szidónia

A gyógyfürdő által vásárolt TECAR készülék sokkal hatékonyabb az eddig általunk használt technológiáknál, hiszen hatékony fájdalomcsillapítás és gyorsabb gyógyulás érhető el a kezelések által, így nagyobb lehet a páciensek gyógyulási aránya is – fogalmazott érdeklődésünkre Szabó Franciska, a Fontana Gyógyfürdő rehabilitációs szakorvosa. Hozzátette: a beüzemelését követően a gépet már használják a kezeléseknél. A készülék magas frekvenciájú áramot használ terápiás célokra, például fájdalomcsillapításra, a helyi keringés javítására, gyulladáscsökkentésre, valamint az anyagcsere serkentésére. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


A Borszéken 2022 decemberében megnyílt Fontana Gyógyfürdőben számos terápiás kezelés vehető igénybe: a szakorvosok által felírható kezelések között van a hidroterápia, a hidrokinetoterápia, a kinetoterápia, a termoterápia, valamint különböző fizioterápiás kezelések és a gyógymasszázs; az érdeklődők programálás és orvosi konzultációt követően vehetnek részt ezekben. A gyógyfürdő partnerségben van az Országos Egészségbiztosító Pénztárral.

– A fizioterápiás kezelésekre nagy a kereslet, 2025 szeptemberéig már foglaltak az időpontok, a fizetett helyekre is előzetesen időpontot kell foglalni

– mondta Molnár Tímea menedzser. A páciensek a 0711–024105-ös telefonszámon vagy a balneo@fontanaborsec e-mail-címen foglalhatnak időpontot a járóbeteg-szakrendelés keretében.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!