Felrázzák a várost

Huszadik kiadásához érkezett az Ifinapok rendezvénysorozata Gyergyószentmiklóson. A csütörtökön elrajtolt eseményen több száz fiatal tombol.

Barabás-Pál Hajnalka
Felrázzák a várost
Fotó: Barabás Pál Hajnalka

Jótékonysági megmozdulással kezdődött el csötörtökön a Gyergyói Ifinapok huszadik kiadása. A korábbi évektől eltérően azonban most nem élelmiszert, hanem tanszereket ajánlottak fel a csapatok, amelyeket gyermekotthonban élők kapnak meg. 

A csapatok színes, hangos felvonulással adták a város tudtára, hogy pezsegni fog az élet a hétvégén. Idén a Gyilkostó Szövetkezet udvarán van az esemény bázisa, ott rendeztek be előadósátort és vetélkedőhelyszíneket is, oda is érkeztek a csapatok a felvonulás végén. Amint a szervező Ifitéka vezetője, Málnási Andrea lapunknak elmondta, azért döntöttek a zártabb helyszín mellett, mert könnyebben lehet szavatolni a résztvevők biztonságát, egyszerűbb a szervezés is így. Több versenyszámot terveztek a város köztereire is, így a pezsgő hangulatot nem kell nélkülözzék azok sem, akik nem résztvevői az eseményeknek. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Az Ifinapok a megnyitó után teljes gőzzel indult: rövid flashmobokkal mutatkoztak be a csapatok és az Ifiszépe versenyre nevezett résztvevők. A folytatásban az öltözködésről hallgathatnak előadást, szombaton Kalóz János és Renáta pszichoterapeuták beszélnek nekik Sémáink a párkapcsolatban címmel, de Jánosi Levente, ismertebb nevén Nexon Levi is itt lesz, és a vállalkozói és influenszerlétről mesél a csapatoknak. A pontvadászat során sok ügyességi és sportvetélkedőn vesznek részt, vasárnap az elmúlt húsz év legsikeresebb játékait próbálják ki, ebben a veteránok is segítenek.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!