Hirdetés

Bemutatták a gyergyószentmiklósi EMSZ választási programját

Ismertette választási programját a sajtóval a gyergyószentmiklósi EMSZ. A lakosságot is tájékoztatni fogják hamarosan a részletekről. 

Barabás-Pál Hajnalka
Becsült olvasási idő: 2 perc
Bemutatták a gyergyószentmiklósi EMSZ választási programját
Fotó: Barabás-Pál Hajnalka

Szórólapokkal, személyes találkozókon és a közösségi felületeken ismertetik majd a lakossággal választási programjukat – hangzott el a gyergyószentmiklósi EMSZ sajtótájékoztatóján. Mint mondták, polgármesterjelöltet nem indítottak, hanem támogatják a függetlenként induló Nagy Zoltánt, hiszen benne látják azt a személyt, aki biztosítani tudja azt az összefogást a pártok között, amelyre szükség lesz a következő választási ciklusban. Így csak a városi közgyűlésben fognak dolgozni, hogy megfelelő döntések szülessenek.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A programot a Polgári Kör néven még tavaly elindított konzultációsorozat alapján állították össze, magánszemélyek, civil szervezetek bevonásával. A nyomtatott formában is kiadott választási program első pontja a Gyilkos-tó visszaszerzéséről szól.

– Úgy látjuk: nemcsak hogy nem a város érdekeit szolgálta a menedzsment eddigi munkája, hanem az lassan a Gyilkos-tó eltűnéséhez vezet – jelentette ki Sorbán Attila Örs, az EMSZ országos alelnöke, az önkormányzati képviselőjelöltek listavezetője. Hozzáfűzte: a közösségi élet fellendítésére több javaslata is van az EMSZ-nek, kulturális és sportprogramokat indítanának újra.

A választási program egyébként tartalmazza a Gondoskodó Gyergyószentmiklós névre keresztelt intézkedések lajstromát, a tervezett egészségügyi és oktatási fejlesztésekkel. Gyarapodó Gyergyószentmiklós címszó alatt egy sor gazdaságfejlesztési elképzelést sorol fel az EMSZ kiadványa, továbbá infrastrukturális fejlesztéseket is ígérnek.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!