Aláírásgyűjtő akció a jelöltek támogatására

HN-információ

Az RMDSZ gyergyószent­mik­lósi szervezetének aláírásgyűjtő akciója indult el mától az önkormányzati választásokra: a lakókat a polgármester- és tanácsosjelöltek, valamint a megyeielnök-jelölt és tanácsosi lista támogatására kérik.
 

A Szabadság téren tartott sajtótájékoztatón Csergő Tibor, az RMDSZ gyergyó­szentmiklósi polgármesterjelöltje kifejtette: az aláírásgyűjtés jövő csütörtökig tartó időszaka egy lehetőség lesz a személyes találkozásokra, a kapcsolatépítésre, a város jövőjéről való beszélgetésekre.
Fontos, hogy az atipikus körülmények között, a járványhelyzet ellenére is kapcsolatba tudjunk kerülni a lakossággal – fogalmazott Csergő Tibor.
A találkozón Kulcsár László, a városi tanácsosjelöltek, György Botond pedig a megyei tanácsosjelöltek nevében mutatkozott be, egyetértve abban, hogy a város fejlődése nemcsak helyi, de megyei érdek is, fontos, hogy Gyergyószentmiklós erősítse meg a környező településeket. Az elkövetkező napokban, augusztus 13-ig a város főterén, a Virág negyedi Garázs üzlet előtti téren, valamint a Bucsin negyedi Szent István téren, szombaton pedig a piac bejáratánál gyűjtik az aláírásokat a szeptember 27-én tartandó önkormányzati választások jelöltlistáira.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!