Hirdetés

A nehézségek ellenére Gyergyószentmiklós jó úton jár – mondta az újabb mandátumért induló polgármester

Polgármester- és tanácsosjelöltként is megméretkezik az RMDSZ előválasztásán Gyergyószentmiklós jelenlegi polgármestere, Csergő Tibor András. Sajtótájékoztatón részletezte, hogy támogatói csapatával közösen áll versenybe.

Barabás-Pál Hajnalka
A nehézségek ellenére Gyergyószentmiklós jó úton jár – mondta az újabb mandátumért induló polgármester
Fotó: ba

Jelentősen megváltozott Gyergyószentmiklós arculata, ezt a munkát folytatni kell, az elkezdett munkálatokat be kell fejezni, az előkészítetteket el kell kezdeni – így vetett számot az elmúlt négy év megvalósításairól Csergő Tibor sajtótájékoztatón. 

– Úgy érzem, kötelességem is, hogy azt a munkát, amit a nekem segítőkkel négy éve elkezdtünk, folytassuk – mondta Csergő a tájékoztatón. Rámutatott: nem volt könnyű időszak az elmúlt négy év, egy világjárvány közepén kellett rendezni a sorokat, és a gazdasági világválság rányomta a bélyegét a beruházásokra.

A nehézségek ellenére Gyergyószentmiklós jó úton jár, jelentette ki Csergő.

Jelentkezését több tanácsosjelölttel egyszerre adta le. Szívügyünk Gyergyószentmiklós – ez lesz a jelmondat az előválasztás során.


Hirdetés

– Szeretném, ha egy jóval nagyobb, elkötelezettebb csapattal folytathatnánk a város fejlesztését – közölte.

Csergő azt is kiemelte, a mandátuma nem jár le június 9-én, a választás után, de nyitott az együttműködésre a régi és új választottakkal szeptember végéig. A kampányát tényekre alapozza az elöljáró, az eddigi eredmények bemutatására kíván szorítkozni. Ellenfeleiről azt mondta, meggyőződése, hogy a jó szándék vezérli őket.

Mint beszámoltunk róla, három polgármesterjelölt és 36 tanácsosjelölt kerül fel az RMDSZ szavazólapjaira Gyergyószentmiklóson az április 7-én esedékes előválasztáson.Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!