Hirdetés

özv. ILLYÉS ERZSÉBET 

Gyászjelentő

Itt jókat alszunk, 
mert itt örök az álom,
Örök a szél és a lomb a fákon,
Örök a magány és örök az emlék,
Bennünket lágyan ringat a nemlét.
De ha gondolsz ránk, 
mi felébredünk,
De ha gondolsz ránk, 
érinted kezünk,
De ha gondolsz ránk, 
abban örömöt lelünk,
De ha gondolsz ránk, 
akkor itt vagy velünk.

          (Maurice Maeterlinck – A kék madár)



Fájdalomtól összetört szívvel, de a gondviselő Atyaisten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a szeretett édesanya, nagymama, testvér, anyós, sógornő, rokon és jó szomszéd, özv. ILLYÉS ERZSÉBET (ZSÓKA) szül. Péter szerető szíve földi életének 70., özvegységének 6. évében, 2024. július 23-án megszűnt dobogni. Drága halottunkat 2024. július 27-én, 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a csobotfalvi Szent Péter és Pál-plébániatemplom ravatalozójából a helyi temetőbe. Imádkozó 2024. július 26-án, 18 órakor lesz a csobotfalvi Betlehem-kápolnában. 
Felejthetetlen drága jó Édesanyánk és Nagymamánk! Egy munkás élet után örök pihenőre tértél, egész földi életedet az Istenhez való ragaszkodás, a családodért való fáradozás, kötelességteljesítés töltötte be. Fájdalomtól lesújtva, hálás szívvel megköszönjük a sok fáradságot, amit értünk tettél. Drága jó szívét és dolgos két kezét áldd meg, Atyánk, és mi megköszönjük, hogy ő lehetett a mi drága Édesanyánk és Nagymamánk. Küzdelem és sok munka volt az élete, legyen áldott és csendes pihenése! 
Drága emléked örökre szívünkbe zárjuk. Nyugodjál békességben, az Úr Jézus szent nevében. A részvétnyilvánítást kézfogással fogadjuk. A gyászoló család





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!