Eltűnt Farkaslakán egy magyarországi férfi, a családja keresi

Az eltűnését egy hónapja bejelentő család közösségi segítséget kér annak a 63 éves magyarországi férfinak a keresésében, akinek utolsó ismert tartózkodási helye Farkaslaka volt.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Eltűnt Farkaslakán egy magyarországi férfi, a családja keresi
Képünk illusztráció Fotó: Hodgyai István

Kulcsár Miklós július 17-én érkezett Székelyudvarhelyre egy munkásbrigáddal, ahol ő volt a sofőr. Azóta nem adott életjelet, és a telefonja ki van kapcsolva – írja a maszol.ro, a portált egyébként a család kereste meg, hogy cikkükkel felhívják a figyelmet a férfi eltűnésére Székelyföldön is.

Eltűnt Farkaslakán egy magyarországi férfi, a családja keresi

A család elmondta, hogy a férfi munkáltatója, akit Gábor Gábor néven ismertek meg, vásárokra és piacokra járt a gépjárművel, amely Volkswagen Phaeton típusú volt. A család csak ennyit tud a járműről, a színét és a rendszámát nem ismeri. Kulcsár Miklós augusztus 7-én kellett volna visszautazzon Magyarországra, de azóta nem elérhető. Utolsó beszélgetése július 30-án, kora délután zajlott, amikor is azt mondta, hogy jól érzi magát, de nem tartja teljesen biztonságosnak a kintlétet.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Kulcsár Miklós 185 cm magas, vékony testalkatú, őszülő hajú és kék szemű. Általában pipát szív, ami ismertetőjegyének számít. A család aggodalommal fordul a közösséghez, és arra kérnek mindenkit, hogy aki bárminemű információval rendelkezik a férfi hollétéről, értesítse a hatóságokat.

Frissítés
Előkerült a 63 éves magyarországi férfi – tájékoztat a maszol.ro. Mint írják, a családja tájékoztatása alapján péntek hajnalban sikerült kapcsolatba lépniük vele, és várhatóan szombaton hazaérkezik. Közölték: valaki felismerte a Hargitán, odament hozzá és felhívta a figyelmét, hogy két országban mindenki őt keresi. Szerencsére jól van, nem történt bűncselekmény, és senki sem sérült meg. Az eltűnésével kapcsolatos részletek még nem ismertek, de a tervek szerint szombaton visszautazik Magyarországra, és akkor majd kiderül, hogy mi történt vele.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!