A mozgósításon a hangsúly

Népes szervezőcsapattal, nagy lelkesedéssel kezdődött az idei Fuss NEKI! Gyergyó adománygyűjtő program szervezése. A szeptemberi eseményre közösségi kezdeményezé­seket célzó projekteket várnak civil szervezetektől és egyesületektől mától.

Boncina-Székely Szidónia
Becsült olvasási idő: 2 perc
A mozgósításon a hangsúly
Népszerű volt a tavalyi rendezvény, idén még nagyobbat álmodnak Fotó: Műhely egyesület

A tavalyi eredményekből és lelkesedésből erőt merítve idén is megszervezi a Fuss NEKI! adománygyűjtő programot a gyergyószentmiklósi Műhely Egyesület, ezáltal segítve a gyergyói térség civil szervezeteinek, egyesületeinek abban, hogy közösségi programjaikhoz, kezdeményezéseikhez pénzalapot tudjanak szerezni. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A mozgósításon a hangsúly
FussNEKI Gyergyó. Első körben civil szervezetek jelentkezését várják

– Nem kell feltölteniük dokumentumaikat azok a civil szervezetek, amelyek az előző években már részt vettek a programban, csupán egy nyilatkozatot kell kitölteniük és lepecsételve visszatölteniük az oldalra. A jelentkezéshez a szervezet logója, a kezdeményezés neve és rövid leírása szükséges, valamint a célösszeg meghatározása, amit szeretnének elérni a támogatások által. A szükséges dokumentumokat július 16.

– augusztus 5. között kell feltölteni a gyergyo.fussneki.ro oldalra – ismertette a szükséges tudnivalókat sajtótájékoztatón Elekes István szervező.
Az érdeklődők minden további információt megtalálnak a gyergyo.fussneki.ro oldalon, valamint a Gyergyóért.ro Facebook-oldalon.


 





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!