Hirdetés

Zöld asztalnál dőlt el két 4. ligás meccs

Három találkozó zöld asztalnál dőlt el, kettőt elnapoltak a megyei és a körzeti labdarúgó pontvadászatok hétvégi fordulójában. Az Udvarhely körzeti A csoportjában csak egy házigazda tudott nyerni, a B csoportban ismét kikapott az éllovas. Holnap a Román Kupa megyei szakaszának elődöntőit rendezik.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 7 perc
Zöld asztalnál dőlt el két 4. ligás meccs
Nyolcat lőtt az éllovas a Golimpiakosznak. Könnyed siker Fotó: Hodgyai István

Mindössze két találkozót játszottak le a hétvégén a labdarúgó 4. Ligában, ugyanis az alsóház három meccse közül kettőn nem jelentek meg a vendégek, egyet pedig június 1-re napoltak el. Így a homoródalmásiak nem utaztak Balánbányára, ahogy a Fenyő – Ezüstfenyő meccsre sem értek oda a csíkcsicsóiak. A VSK Gyergyószentmiklós Székelyudvarhelyen győzte le a Golimpiakoszt, az FC Csíkszentsimon és az Agyagfalvi Lendület közötti meccs gól nélkül ért véget.
Az Udvarhely körzeti A csoportjában mindössze Fel­sőboldogfalva tudott há­zi­gazdaként nyerni, a Gagy – Ko­bátfalva rangadó döntetlen­nel zárult, négy helyszínen pedig vendégsiker született. A B csoportban kettőre apadt az éllovas előnye üldözőivel szemben, ami el is fogyhat, hiszen Varság egy meccsel többet játszott, mint az őt legyőző Malomfalva és a második Lövéte. Ugyan Farkaslaka még utolérheti az előtte álló három gárdát, ám a csoportelsőségért Varság, Lövéte és Malomfalva harca számít igazából. A B csoportban ezúttal Máréfalva kapta meg játék nélkül a három pontot Zeteváralja kiválása miatt.
A Csík körzetiben két kivétellel taroltak a házigazdák: egy találkozót elnapoltak, egyen pedig döntetlen született. Noha matematikailag Gyi­mesbükköt beérheti két ül­dözője, az éllovas játékerejét tekintve erre nem sok az esély, ám a dobogós helyekért éles harc várható, hiszen még a nyolcadik Tusnádi Piliskének is van némi, igaz, csak matematikai esélye arra, hogy felálljon a dobogóra.
Holnap kiderül, hogy idén ki játszhatja a Román Kupa megyei szakaszának döntőjét, amelyben biztosan lesz egy székelyudvarhelyi csapat.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Udvarhely körzeti, 22. forduló
A csoport: Szentpál – Betfalva 0–2, Etéd – Oklánd 1–7, Bögöz – Farcád 1–4, Gagy – Kobátfalva 4–4, Szentpéter – Szentábrahám 2–6, Felsőboldogfalva – Nagygalambfalva 4–1.

Zöld asztalnál dőlt el két 4. ligás meccs

B csoport: Korond – Kápolnás 4–2, Bogárfalva – Zetelaka II. 1–1, Lövéte – Székelyszentlélek 5–1, Farkaslaka – Alsósófalva 4–2, Malomfalva – Varság 2–0, Zeteváralja – Máréfalva 0–3 (játék nélkül).

Zöld asztalnál dőlt el két 4. ligás meccs

Román Kupa
Megyei szakasz, elődöntők: holnap: FC Csíkszentsimon – VSK Gyergyószentmiklós (17), Székelyudvarhelyi Roseal – Székelyudvarhelyi Golimpiakosz (19).

4. Liga, rájátszás, 4. forduló
Felsőház: Székelyudvarhelyi Golimpiakosz – VSK Gyergyószentmiklós 1–8, FC Csíkszentsimon – Agyagfalvi Lendület 0–0.

Zöld asztalnál dőlt el két 4. ligás meccs

Alsóház: Balánbányai Bányász – Homoródalmási Homoród 3–0, Zetelaki Fenyő – Csíkcsicsói Ezüstfenyő 3–0. A Székelykeresztúri Egyesülés – Székelyudvarhelyi Roseal meccset június 1-jén játsszák.

Zöld asztalnál dőlt el két 4. ligás meccs

Csík körzeti, 25. forduló
Gyimesbükk – Csíkmadaras 8–1, Csíkszentdomokos – Gyimesközéplok 4–1, Tusnád – Lázárfalva 3–2, Kászonaltíz – Csíkszentmihály 3–1, Csíkszentimre – Csíkszentkirály 3–3, Gyergyószárhegy – Csíkkozmás 2–0. A Csíkszentgyörgy – Csíkszentmárton összecsapást ma 18 órától játsszák.

Zöld asztalnál dőlt el két 4. ligás meccs





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!