Hirdetés

Zárul a Román Kupa csoportköre

A mai mérkőzésekkel zárul a női labdarúgó Román Kupa csoportköre, mind az FK Csíkszereda, mind pedig a székelyudvarhelyi Vasas Femina csoportgyőzelemmel zárhatja ezt a kört, az sem kizárt, hogy a továbbiakban egymás ellen küzdjenek a döntőbe kerülésért.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 3 perc
Zárul a Román Kupa csoportköre
Pénteken Nagyiklódon döntetlent játszott az FK Fotó: FK Csíkszereda

A női labdarúgó Román Kupa három – egyenként négycsapatos – csoportjában a mai napon rendezik a harmadik és egyben utolsó fordulót. A 12 csapatos mezőnyből az A csoport két legjobbja, illetve a B és C jelű kvartettek győztesei az elődöntőben folytatják.
Az A csoportban szereplő FK Csíkszereda két győzelem után folytatja a küzdelmeket, a Temesvári Poli otthonában 2–0-ra győzött, hazai pályán pedig 6–0 arányban hengerelt a Banat Girls ellen. Ma 15 órától a Kolozsvári Universitatea vendége lesz, és egy döntetlen elég a biztos csoportelsőséghez. Az eddigi két ellenfélnek eddig egy-egy győzelem és vereség jutott ki az első két forduló során, a Banat Girls pedig mindkét találkozóját elvesztette, tehát itt még több kérdés is megválaszolásra vár. A csoportküzdelmek a 18 órakor kezdődő Temesvári Poli – Banat Girls találkozóval zárulnak.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


A C jelű kvartettben a Vasas Femina előbb a Rapidot győzte le 4–2-re, majd 10–0-ra a Nagyváradi United együttesét, és ma 14 órai, Craiovai Uni­ver­si­ta­tea elleni hazai mér­kő­zésen a papírforma is a Vasas-lányoknak kedvez. A csoport állása ismerősen fest: a Rapid és a Craiova egy-egy győzelmet és vereséget könyvelt el eddig, a nagyváradiak pedig mindkét találkozójukat bukták. A csoport másik találkozóján 13 órától Nagyvárad–Rapid összecsapás várható.
Amennyiben a csíki és az udvarhelyi lányok is megnyerik csoportjukat, akkor összejön az FK-Vasas elődöntő, míg a másik ágon az A csoport második helyezettje a B jelű kvartett csoportgyőztesével elődöntőzik. Utóbbi kilétéről a B csoportban eddig százszázalékos alakulatainak, az Alexandria – Besztercei Gloria összecsapása dönthet.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!