Hirdetés

Vereségbe futott Marosvásárhelyen az FK Székelyudvarhely

Nem tudott felállni kétgólos hátrányából hétfőn este Marosvásárhelyen a Futsal Klub Székelyudvarhely, 3–1 arányú vereséget szenvedett a helyi VSK-tól. Az FK ott lehet a teremlabdarúgó 1. Liga felsőházi rájátszásában, de finálétól nagyon messzire került.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Vereségbe futott Marosvásárhelyen az FK Székelyudvarhely
Nem bírt ellenfelével az FK Székelyudvarhely Fotó: Hodgyai István

A teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának utolsó előtti, 17. fordulójában a Marosvásárhelyi VSK otthonában lépett pályára hétfőn este a Futsal Klub Székelyudvarhely. A Temesvári CFR elleni rangadót elveszítő, a bajnokságban negyedik helyezett udvarhelyiek számára kötelező volt a győzelem, a nyolcadik helyezett Maros partiaknak „csak” presztízskérdés. Tavaly novemberben, az udvarhelyi odavágón 5–0-ás FK-győzelem született.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


A hétfői találkozó első góljára sokat kellett várni, meglepő módon ezt a házigazda szerezte Pogăcean révén a 11. percben, hogy öt perccel később Barbócz megduplázza a hazai előnyt. Az FK az első félidő utolsó percében szépített, és az egyenlítéshez is közel volt.
A második játékrészben az udvarhelyiek mindent megpróbáltak, gólhelyzetekből nem volt hiány, de a vásárhelyiek kapuja bevehetetlennek bizonyult, sőt a lehozott kapus taktikája visszafele sült el, 3–1-re győzött a házigazda.
A bajnokság alapszakaszából már csak egy forduló maradt hátra, és mivel a hétfői nap temesvári mérkőzésén a Sepsi-SIC együttese 7–1-es vereséget szenvedett, az udvarhelyiek ott lehetnek a felsőházi rájátszásban. Az alapszakaszt záró, Mausoleul Mărăşeşti elleni hazai mérkőzés pontjaira azonban mindenképpen szüksége lesz az FK-nak, hiszen ezeket is tovább viszik a hatfordulós rájátszásba. A finálét jelentő második hely elérésére azonban igen csekély az esély.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 17. forduló
Marosvásárhelyi VSK – FK Székelyudvarhely 3–1 (2–1)
Gólszerzők: Pogăcean (11.), Barbócz (16.), Al-Ioani (19.), illetve Tankó (20.)


 

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!