Tizenötöt rúgtak a csíkiak

Megsemmisítő győzelemmel hengerelt szombaton hazai pályán az FK Csíkszereda a női labdarúgó Szuperliga 8. fordulójában, ugyanaznap az újoncok rangadóján a Vasas Femina hazai pályán remizett a szamosújváriak ellen.

Szász Csaba
Tizenötöt rúgtak a csíkiak
Edzőpartnernek jöttek Csíkba a nagyszebeniek Fotó: FK Csíkszereda

Mindkét Hargita megyei csapat szombaton, hazai pályán szállt harcba a játékba helyezett pontokért a női labdarúgó élvonalban. 11 órától az FK Csíkszereda a sereghajtó FC Hermannstadt együttesét látta vendégül, papíron bajnoki mérkőzésként jegyezték, igazából könnyed edzőmérkőzés volt a hazaiak számára, Kollár Péter tanítványai futószalagon gyártották a gólokat, a kérdés csak az volt, hogy hányszor talál be a vendégek kapujába, és hogy hány góllal nyeri a találkozót a csíki csapat.
Székelyudvarhelyen 13 órától két, nagyjából megegyező játékerőt képviselő és az újoncok közül a legjobban teljesítő gárda csapott össze Székelyudvarhelyen a női labdarúgó Szuperliga 8. fordulójában, a Vasas Femina a Szamosújvári Atletic együttesét fogadta a sétatéri stadionban. Kiegyensúlyozott, nem túl magas színvonalat képviselő játékot hozott az első játékrész, az események a második félidőben pörögtek fel, a vendégek gyorsan megszerezték a vezetést, de a Vasas ugyanolyan gyorsan egyenlített. A felek felváltva alakítottak ki helyzeteket, de a vendégek voltak többször is közel a gólszerzéshez. Bármelyik csapat megszerezhette volna a győzelmet, végül maradt az igazságos döntetlen.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Eredmények

FK Csíkszereda – FC Hermann­stadt 15–0 (10–0) /Herczeg (2., 11., 14., 17.), Mitri (4., 79.), Nombot (6., 30., 88.), Feketevízi (15.), Nyéki (23.), Haraszti (41.), Antal (63.), Vlădulescu (70.), Geréd (72.)/.
Székelyudvarhelyi Vasas Fe­mina – Szamosújvári Atletic 1–1 (0–0) /Sólyom (59.), illetve Pînzariu (52.)/.
Besztercei Gloria - VSK Gyulafehérvár 6–2.
Konstancai Farul - Kolozsvári Universitatea 2–1.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!