Hirdetés

Tavaszi rajt a körzeti focibajnokságokban

Elkezdődött a tavaszi idény a körzeti labdarúgó-bajnokságokban, a hétvégén a csíki csapatok a 16., az udvarhelyszékiek a 14. forduló meccsein léptek pályára. Zeteváralja visszalépésével az Udvarhely körzetiben eggyel kevesebben kezdték el a küzdelmeket.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 1 perc
Tavaszi rajt a körzeti focibajnokságokban
Rangadót nyert Zetelaka Kápolnás ellen. Helycsere a tabellán Fotó: Hodgyai István

Elrajtolt a hétvégén a Csík és Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság tavaszi idénye, amelyen Zeteváralja kilépésével eggyel kevesebb gárda kezdte meg, így Lövéte meccs nélkül jutott három ponthoz. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


A Csík körzetiben négy helyszínen is legalább öt gólt láthattak a nézők, a meglepetést a sereghajtó okozta, amely ponttal távozott Csíkszentimréről.
Az Udvarhely körzeti A csoportjában a listavezető nagy meglepetésre hazai pályán szenvedte el első vereségét a pontvadászatban, de vendéglátóként kapott ki a harmadik Szentpál is az utolsó előtti Gagytól. A B csoportban is kikapott a harmadik helyezett, Malomfalva Máréfalván hajtott fejet. Az első forduló 18 mérkőzésén összesen 83 gól született.

Eredmények

Csík körzeti, 16. forduló:
Gyimesközéplok – Csíkszentmárton 2-1, Csíkszentgyörgy – Tusnád 1-3, Csíkszentdomokos – Gyergyószárhegy 5-0, Gyimesbükk – Kászonaltíz 4-1, Csíkszentkirály – Lázárfalva 6-0, Szépvíz – Csíkszentmihály 5-2, Csíkszentimre – Kozmás 1-1.

Udvarhely körzeti, 14. forduló:
A csoport: Szentpál – Gagy 3-5, Oklánd – Felsőboldogfalva 4-2, Siménfalva – Bögöz 0-1, Etéd – Szentpéter 8-2, Kobátfalva – Farcád 2-0, Betfalva – Nagygalambfalva 1-3.

B csoport: Zetelaka II. – Kápolnás 4-0, Máréfalva – Malomfalva 2-1, Parajd – Korond 3-0, Alsósófalva – Varság 0-4, Farkaslaka – Bogárfalva 5-1, Zeteváralja – Lövéte 0-3 (játék nélkül).
 

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!