Pontot ért a harcos védekezés

Nem született gól a labdarúgó 2. Liga 8. fordulójának utolsó meccsén, és ugyan már nem százszázalékos az FK Csíkszereda teljesítménye, Ilyés Róbert tanítványai továbbra is a tabella élén állnak.

Kopacz Gyula
Pontot ért a harcos védekezés
Egyenlő erők küzdelme. Megőrizte veretlenségét az FK Csíkszereda Fotó: Pál Zoltán, FK Csíkszereda

Hétfőn este a szemerkélő esőben a Steaua és az FK Csíkszereda majdnem a teljes találkozót a két tizenhatos között focizta a Ghencea stadionban, mindkét gárda remekül védekezett, azonban az Ilyés-tanítványok többet kezdeményeztek, igaz, sikertelenül.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Nagy helyzet nélkül zárult az első félidő, noha gól is születhetett volna, amennyiben a játékvezető meglátja Ilie kezezését a Steaua büntetőterületén belül: a 24. percben Csürös mintegy nyolc méterről leadott lövését követően érte el a fővárosi focis kezét a labda. A 60. percben Ilie Jebari ellen szabálytalankodott mintegy 16,5 méterre a Steaua kapujától, a szabadrúgást Babati végezte el, ám a labda kevéssel ugyan, de a házigazdák kapuja fölött szállt el.
Az éllovas FK Csíkszereda előnye az üldöző Metaloglobusszal szemben hatról négy pontra olvadt, egy hét múlva Ilyés Róbert csapata a VSK Focșani-t fogadja.


Eredmény: Bukaresti Steaua – FK Csíkszereda 0–0.
 



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!