Hirdetés

Női focirangadó Csíkszeredában

A felsőházi rájátszásba kerülés szempontjából nagy jelentőséggel bíró találkozót játszik az FK Csíkszereda első osztályú, felnőtt női együttese. Kollár Péter tanítványai a Konstancai Farult fogadják vasárnap, 13 órától az FK stadionjában.

Farkas Endre
Becsült olvasási idő: 2 perc
Női focirangadó Csíkszeredában
Újabb hazai rangadó vár Herczeg Andreáékra Fotó: FK Csíkszereda/Pál Zoltán

A Farul jelenleg a bajnoki tabella második helyén áll, míg a csíki lányok az ötödikek. Igaz, a két együttest mindössze három pont választja el egymástól.
Hazai pályán szerepelnek az FK U15-ös, Elit ligás lányai is, akik szombaton 14 órától a Sepsi OSK-val csapnak össze az Erőss Zsolt Aréna melletti műfüves pályán.
Az FK fiúcsapatai közül az U14-eseknek szurkolhatunk hazai környezetben. Szombaton 10 órától a Jászvásári Politehnica látogat a Márton Áron Gimnázium mögötti műfüves pályára.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Folytatódik a kézilabda-bajnokság

A szerdai, hétközi fordulóban Zsilvásárhelyen aratott 46–23 arányú győzelem után a Székelyudvarhelyi VSK felnőtt férfi kézilabdacsapata szombaton 18 órától a városi sportcsarnokban fogadja a Nagyszentmiklósi Egyesülés gárdáját.

U14-es lány kosártorna Csíkszeredában

Péntek délután startol el az U14-es lány országos kosárlabda-bajnokság, melynek Csíkszereda ad otthont. Az ötcsapatos csoport résztvevői: KSE Kézdivásárhely, ISK Gyer­gyó­szent­miklós, Unirea Iași és a Brassói Țara Bârsei. A mérkőzések péntektől vasárnap délutánig tartanak, a VSK lányai pénteken 20 órától, szombaton 12 és 16 órától, vasárnap pedig 10 órától lépnek parkettre.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!