Hirdetés

Megtépázták a Tricolorult

Nem volt izgalmaktól mentes a Székelyudvarhelyi FC hazai mérkőzése, de végül legyűrte a Tricolorul Breaza csapatát a labdarúgó 3. Liga 8. fordulójában. A VSK Gyergyó üres kézzel jött haza a Băicoi otthonából, némi vigaszt jelenthet, hogy gólt lőttek az éllovasnak, erre eddig csak az SZFC volt képes.

Szász Csaba
Megtépázták a Tricolorult
Gyólgyártásban az SZFC a bajnokság legjobbja Fotó: Hodgyai István

Kétszer kellett megnyernie mérkőzését a Székelyudvarhelyi FC-nek, amely pénteken a labdarúgó 3. Liga nyolcadik játéknapján a Tricolorul Breaza együttesét fogadta a sétatéri stadionban. A hazaiak óriási irammal kezdtek, az első negyedóra végén már kétgólos előnnyel vezették a tabellát, és a további játék is biztatónak tűnt. Ám a Breaza az első komolyabb helyzetéből büntetőt hozott ki, értékesítésével pedig meccsben tartották magukat.
A pihenő után udvarhelyi rohamokkal folytatódott a találkozó, mégis a vendégek értek el találatot, az egyenlítést követően akár a vezetést is átvehették volna. Demény Norbert legényei ekkor kaptak észhez, két perc alatt vissza is állították a kétgólos előnyt, és magabiztosan meg is őrizték a végső sípszóig, így a Tricolorul megtépázva, pontok nélkül távozott Székelyudvarhelyről. Az SZFC marad egy pontra a tabella élétől, gólgyártásban viszont pillanatnyilag a bajnokság legjobbja.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Vereség az éllovastól

Szombaton nehéz feladat elébe nézett a VSK Gyergyó, az éllovas Băicoi otthonában kellett helytállnia, egy olyan csapattal szemben, amelynek kapujába az első hét játéknapon az SZFC kivételével senki más nem tudott betalálni. Ennek ellenére jól tartotta magát, még ha veszélyes helyzetig nem tudott eljutni. Az első félidő találatait öt perc alatt szerezték a felek, a Băicoi két gyors góllal mattolta a VSK-t, de a gyergyóiak gyorsan szépítettek. További gólokra mindkét csapatnak lehetősége volt, de az eredmény nem változott. A szünet után nem sok történt a pályán, a Prahova megyeiek kézben tartották meccset, a hajrában harmadszor is betaláltak, hogy megkíméljék magukat a fölösleges izgalmaktól.

Megtépázták a Tricolorult

Eredmények
FC Székelyudvarhely – Tricolorul Breaza 4–2 /Gavîrliță (8., 15.), Simó (60, 11-esből), Györgyi (62.), illetve Ioniță (30., 11-esből), Vintilă (53.)/; CSO Băicoi – VSK Gyergyó 3–1 (2–1) /Brăilă (27.), Țânțaru (29.) Mihalcea (82.), illetve Kovács B. (32.)/; Brassói Kids Tâmpa – CSO Plopeni 0–1; Tatrangi Ciucaş – Zernyesti Olimpic 1–1; Barcarozsnyói Olimpic Cetate – Brassói SR Municipal 0–3.
Az állás: 1. Băicoi 18 p., 2. Székelyudvarhelyi FC 17 p., 3. SR Municipal 16 p., 4. Plopeni 12 p., 5. Tricolorul 11 p., 6. Zernyest 11 p., 7. VSK Gyergyó 10 p., 8. Kids Tâmpa 8 p., 9. Barcarozsnyó 7 p., 10. Ciucaş 1. p.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!