Megküzdött a pontokért a Vasas

Meg kellett dolgoznia az időközben megerősödött Gyulafehérvár ellen a Vasas Feminának szombaton délután, a női labdarúgó-Szuperliga 7. fordulójában. A zuhogó esőben véget ért mérkőzést végül minimális előnnyel a házigazdák nyerték.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 3 perc
Megküzdött a pontokért a Vasas
Második győzelmét is összehozta a Vasas Fotó: Hodgyai István

Nehéz küzdelem elébe nézett szombaton délután a Vasas Femina, a női labdarúgó-Szuperliga hetedik fordulójának székelyudvarhelyi mérkőzésén. A papírforma egyértelműen a hazaiaknak kedvezett, hiszen a vendég Gyulafehérvári Unirea eddig mindössze egy pontot szerzett a sereghajtó Hermannstadt ellen, csakhogy időközben három amerikai játékost igazolt, így megerősített kerettel érkezett Udvarhelyre.

A játékot a vendégek kezdték jobban, de lendületük hamar megtört, a Vasas fokozatosan átvette az irányítást, érett a gól, amiből kettő össze is jött a pihenőig. A szünet után visszavett a házigazda, több teret biztosítva a vendégeknek, akik helyzetekig eljutottak, de betalálni már nem tudtak. Negyedórával a vége előtt leszakadt az ég, a zavaró tényező a hazaiak játékát rontotta hatékonyabban, a vendégeknek pedig a 85. percben összejött a szépítés. A hajrában az egyenlítés is a lábukban volt, végül azonban nem változott az eredmény, maradt a megdolgozott, minimális előnyű hazai győzelem, a Vasas így zsinórban a második győzelmét könyvelhette el.

Női labdarúgó-Szuperliga, alapszakasz, 7. forduló
Vasas Femina – Gyulafehérvári Unirea  2-1 (2-0), gólszerzők: Toásó (36.), Zănoagă (45.), illetve Pascu (85.).



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!