Megacélosodna a Vasas

A női labdarúgó Szuperliga 2. fordulójában az udvarhelyi Vasas Femina a címvédő otthonában vendégszerepel, az FK Csíkszereda hazai pályán is begyűjtené a pontokat.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Megacélosodna a Vasas
A Vasas új igazolásai. Erősítés Fotó: Szász Csaba

Verhető ellenféltől elszenvedett vereséggel kezdte a bajnoki pontvadászatot az élvonalba frissen feljutott Vasas Femina: 3–0 arányban kikapott a Szamosújvári Atletic otthonában. Vágó Attila, az udvarhelyiek vezetőedzője szerint „kicsit úgy léptünk pályára, mintha osztálykirándulásra mentünk volna”. Hozzátette, az udvarhelyi lányok részéről ilyen hozzáállásra még nem volt példa, és remélhetőleg nem is lesz. „ Az ellenfél akaratból és alázatból is példát mutatott, fejben jobban ott voltak. Ez jó lecke volt nekünk” – összegzett.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


A Vasas kerete közben négy játékossal erősödött: visszatért Dakó Katalin, aki időközben teqballban lett Európa-bajnok, továbbá Șerbănuță Teodora, Doiban Carina és Ro­șie Genoveva Theodora csat­lakoztak a csapathoz. Az udvarhelyiek számára a folytatás még nehezebbnek ígérkezik, szombaton 18 órától a címvédő Konstanca otthonában lépnek pályára. A második játéknap többi mérkőzéseit vasárnap rendezik. Az FK Csíkszereda a Hermannstadt elleni idegenbeli győzelmét követően egy másik újonc ellen gyűjtheti be a pontokat: vasárnap 11 órától a Gyulafehérvári Unireát látja vendégül.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!