Hirdetés

Küzdelemben nem volt hiány, csak gólokban

Clinceni-ben lépett pályára az FK Csíkszereda a Bukaresti Metaloglobus ellen a labdarúgó 2. Liga 9. fordulójában. Mindkét csapat a tabella második felében tanyázik, ráadásul a meccs rangadónak is számított, hiszen mindössze két pont választotta el egymástól a két gárdát. A helyzet viszont a szombati meccs után sem változott.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Küzdelemben nem volt hiány, csak gólokban
Gólt nem rúgtak, de pontot szereztek a csíkiak Fotó: László F. Csaba / archív

Az első félidőben három helyzetecskére futotta a csapatoknak, a 21. percben Bogdan beadását sem Voicu, sem Honciu nem érte el, így Gyenge kapuja nem forgott veszélyben. A 34. percben egy szögletet követően Apro hét méterről fejelt bele a labdába, de a játékszer elkerülte a házigazdák kapuját. A 38. percben egy gyors támadás végén Pătrașcu rúgta a játékszert a csíki kapura, de Gyengének nem okozott problémát lekezelni azt.
A második félidőben viszont mindkét csapatnak volt egy helyzete, a Metaloglobus a 67. percben Huiban révén hagyta ezt ki, lövését követően Gyenge először elejtette a labdát, de végül megfogta a játékszert a csíki kapus. A 79. percben Gál-Andrezly végzett el egy szögletet, beadását követően Veres mintegy hét méterről fejelte a labdát a hazaiak kapujára, a Metaloglobus hálóőre a gólvonalról mentette meg csapatát a találattól.
A találkozó ugyan küzdelmes volt, de egyik csapat támadása sem volt olyannyira határozott, hogy az ellenfél védelmét feltörje, így a gól nélkül zárult mérkőzés eredménye igazságosnak mondható.

Eredmény:
Bukaresti Metaloglobus – FK Csíkszereda 0-0.Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!