Hirdetés

Kezdődik a döntő Udvarhelyszéken

A helyosztók első találkozóit játsszák vasárnap az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban, a Csík körzetiben pedig az utolsó forduló mérkőzéseit játsszák, de egy elnapolt meccset pótolnak.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 3 perc
Kezdődik a döntő Udvarhelyszéken
Tatros-parti rangadóval zárul a Csík körzeti Fotó: Loki SE

Pont kerül a hétvégén a Csík körzeti labdarúgó-bajnokság végére is, igaz, három csapatnak már véget ért a pontvadászat. A Tusnádi Piliske ugyanis az összes meccsét lejátszotta, míg az utolsó fordulóra kiírt Csíkszentmárton – Csíkszentkirály találkozót nem játsszák le, a vendégek ugyanis jelezték, nem utaznak el a szomszéd faluba, így a meccset a hazaiak javára írják, 3-0-ra. A bajnokság utolsó találkozója vasárnap 12 órakor kezdődik, ekkor pótolják a 24. fordulóból elnapolt Tatros-parti rangadót, amelyen Gyimesközéplok Gyimesbükk csapatát fogadja.
Az Udvarhely körzeti bajnokság csoportköre az elmúlt héten lejárt, a két csoportelső a döntőt vívja, a két csoportmásodik pedig a harmadik helyért küzd páros meccsen. A A finálé Betfalván kezdődik, ahol a helyiek Lövéte ellen küzdenek az aranyéremért, míg a kisdöntő első találkozójának Oklánd ad otthont, mindkét helyszínen vasárnap 18 órakor kezdődik a találkozó.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A műsor

Csík körzeti, 30. – utolsó – forduló: ma: Gyergyószárhegy – Gyimesbükk (19); holnap: Ká­szonaltíz – Csíkszentgyörgy (11), Csíkmadaras – Gyimes­kö­zéplok (11); vasárnap: Lá­zár­falva – Szépvíz (10), Csík­szentmihály – Csíkszent­imre (11), Csíkkozmás – Csík­szentdomokos (11), Gyimesközéplok – Gyimesbükk (12).
Udvarhely körzeti, helyosztók, 1. mérkőzések, vasárnap: döntő: Betfalva – Lövéte (18); kisdöntő: Oklánd – Székelyvarság (18).





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!