Hirdetés

Jebari büntetője döntött

Megszakadt a második forduló óta tartó nyeretlenségi sorozata az FK Csíkszeredának: Ilyés Róbert tanítványai szombaton délelőtt a 2. Liga 8. fordulójában újra győztesen hagyták el a pályát. A három pontot érő gólt Jebari szerezte még az első félidőben.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 3 perc
Jebari büntetője döntött
Soufiane Jebari találata három pontot ért Fotó: László F. Csaba

Az első két óriási helyzetet a vendég Chindia jegyezte: a 22. percben Șerban szabadrúgását követően a csíki kapu jobb felső sarka felé tartó labdát Gyenge szögletre ütötte nagy bravúrral, majd a sarokrúgást követően Moldoveanu fejelte kapura a játékszert, amit a házigazdák kapusa a kapufára lökött. Negyedórával később egy jobb oldali csíki támadást követően Veres tört be a vendégek tizenhatosába, Bologan pedig későn csúszott be labdaszerzési szándékkal, ám az FK játékosát találta el, így a játékvezető a partjelző intését követően ítélt büntetőrúgást. Jelena a tizenegyesből a vendégkapu jobb alsó sarka felé rúgta a labdát, amit Răilean ugyan hárított, ám Jebari estében bal lábbal gólra váltotta az ismétlést. A szünet előtt Gyengét másodszorra is a kapufa mentette meg a góltól, Șerban 14 méterről leadott lövését követően.
A szünet után is remek, iramú játék zajlott a csíkszeredai gyepen, a 72. percben Jelena egy ellentámadást önzően oldott meg, ezért a mintegy félezres csíki közönség kissé hangosan szólt rá a játékosra, aki eldönthette volna a meccset. Az eset után Ilyés Róbert le is cserélte Jelenát, helyette Makrai lépett a pályára. Az utolsó húsz perc mezőnyjátékkal, nagy helyzet nélkül telt el, így a második fordulót követően az FK Csíkszereda újra győzni tudott.


Eredmény
FK Csíkszereda – Chindia Târgoviște 1-0 (1-0).Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!